Profi lanseaza Raftul cu Bunatati Locale in judetul Timis

Profi lanseaza Raftul cu Bunatati Locale in judetul Timis


Cel mai amplu program romanesc de sustinere a micilor producatori locali ajunge in Timisoara. Din aceasta saptamana, Profi deschide Raftul cu Bunatati Locale in magazinele selectate din Timisoara, Mosnita Noua, Sag si Giroc.

Producatorii locali din judetul Timis sunt sustinuti sa duca mai departe bunatatile facute dupa retete traditionale si sunt ajutati sa ajunga mai usor la consumatori, gratie programului demarat de Profi, reteaua romaneasca de magazine creata la Timisoara.

 

Raftul cu Bunatati Locale ofera gustul autentic si sanatos al  unor produse proaspete de panificatie, patiserie si bacanie, delicii din carne, mezeluri, lactate, miere curata, sucuri naturale si vinuri din soiuri alese. Pentru inceput, peste 20 de producatori alimenteaza Raftul cu Bunatati Locale din mai multe magazine Profi din judetul Timis. Toate produsele sunt puse la vanzare in cantitati limitate si doar in magazine selectate pentru a permite producatorilor sa isi pastreze modul de preparare si calitatea traditionale, fara a insista pe cantitate. Aceasta carcateristica a programului se regaseste si in celelalte judete in care a fost introdus Raftul cu Bunatati Locale – Sibiu, Olt, Valcea, Botosani, Suceava, Alba, Bistrita-Nasaud, Dambovita si Cluj.

 

„Prin Raftul cu Bunatati Locale aducem ceea ce este bun, sanatos si autentic romanesc in retailul modern. Profi sustine astfel micii producatori locali sa ajunga la cat mai multe familii din Romania, fara a-i conditiona in vreun fel sau a-i obliga sa-si schimbe modul in care realizeaza produsele. Mai mult, Profi nu pune o presiune legata de volumele livrate, prioritizand calitatea. Este o garantie in plus pentru cei care vin in magazine ca pot regasi gusturile autentice, din ingrediente atent selectionate, mestesugite cu dragoste de micii producatori din judetul Timis. Toti producatorii locali cu bunatati ce merita descoperite si savurate se regasesc si pe platforma Via Profi, iar pe unii dintre ei ii regasiti de acum la Raftul cu Bunatati Locale din magazinele Profi selectate din judetul Timis”, declara Calin Costinas, Director General adjunct Profi.

 

Zilnic, Raftul cu Bunatati Locale isi intampina cu preturi mici clientii in Timisoara la Profi Super din Str. Aries, nr. 9, Profi Super din Calea Sagului, nr. 23, Profi Super din Piata Nicolae Balcescu, nr. 2, Profi Super din Calea Aradului, nr. 46C, Profi GO din Calea Sever Bocu, nr.31, Profi GO din Str. Gh. Lazar, nr.5, ap.2; in Dumbravita la Profi Super din Str. Petofi Sandor nr.2C  si Profi Super din Str. Petofi Sandor nr 117; in Mosnita Noua la Profi Super din Strada Principala nr.2; in Sag la Profi Super (E70); in Giroc la Profi Super din Str.Fantanii, nr. 2.

 

„Raftul cu Bunatati Locale ajuta micii producatori sa existe si sa se dezvolte, dar si consumatorii sa ajunga la gusturile autentice pe care le apreciaza, la produse proaspete si sanatoase pe care sa le imparta cu familiile lor. Prin programele sale, Profi sustine micii producatori locali sa ajunga la consumatori cu produse conforme si intr-un mod sustenabil ”, explica Gaetan Pacton, Directorul General Profi.

 

Programul de sustinere a producatorilor locali initiat de Profi prin Raftul cu Bunatati Locale a fost prezentat prima data in septembrie 2022, la festivalul pe care l-a organizat la Apos. De atunci, acesta s-a extins cuprinzand tot mai multe judete, Timis fiind cel mai nou de pe harta celui mai amplu program de acest fel din retailul romanesc.

 

„Punem suflet in comunitate si ne gandim la viitorul pe care vrem sa-l traim impreuna, unul in care sa se regaseasca gusturile romanesti autentice, alimentele sanatoase si oamenii pasionati. Raftul cu Bunatati Locale, Via Profi si toate celelelate programe pe care le derulam in toata tara sunt angajamentul nostru pentru un viitor mai bun, unul in care vom continua sa punem suflet in Romania”, declara Gabriela Sirbu, directorul de sustenabilitate al retelei de retail si coordonatoarea acestui program.

 

Dincolo de prezenta la Raftul cu Bunatati Locale, micii producatori locali isi spun povestile si isi prezinta oferta si pe cea mai ampla platforma nationala de promovare a lor, Via-Profi.ro, prin intermediul careia oricine poate porni intr-o calatorie plina de savoarea gusturilor din Romania.

 

Cu peste 28.000 de angajati in aproximativ 1.750 de magazine proprii si partenere din aproape 870 de localitati urbane si rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din Romania. PROFI SUPER, PROFI GO si PROFI LOCO, formatele de magazin ale retelei, desfac o gama de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,4 milioane de clienti care zilnic isi fac aici cumparaturile. Mai bine de 94% dintre aceste produse provin de la parteneri din Romania. Cifra de afaceri a retelei, de 13 miliarde de lei in 2023 si plaseaza compania pe locul trei in sectorul de retail romanesc.



Poti fi interesat si de