Produsul traditional Salam de Nadlac, pe cale sa obtina recunoastere europeana
Miercuri, 22 Ianuarie 2025
Miercuri, 22 Ianuarie 2025
„Gustul autentic si procesul de preparare respecta traditiile stramosesti, punand Romania pe harta produselor de calitate din Europa! Sprijinim producatorii locali si promovam traditiile culinare romanesti!”, se arata intr-o postare pe Facebook a MADR.
Astfel, Salamul de Nadlac produs in zona de la granita cu Ungaria de sute de ani, se va alatura altor produse romanesti deja recunoscute la nivel european, precum Salamul de Sibiu, Telemeaua de Ibanesti, Novacul afumat din Tara Barsei sau Pita de Pecica. La fel ca in cazul pitei traditionale, demersurile sunt coordonate de catre AsociaĊ£ia Producatorilor de Produse TradiĊ£ionale Aradeanca.
In timp ce cererea ramane incerta din cauza fluctuatiilor macroeconomice si a schimbarilor de nat...
Ce isi doresc consumatorii astazi? Diversitate! Un consumator obisnuit isi schimba preferintele d...
Interdictia, care include de asemenea produsele procesate si neprocesate, vine dupa ce Organizati...