Produsul traditional Salam de Nadlac, pe cale sa obtina recunoastere europeana
Miercuri, 22 Ianuarie 2025

Miercuri, 22 Ianuarie 2025
„Gustul autentic si procesul de preparare respecta traditiile stramosesti, punand Romania pe harta produselor de calitate din Europa! Sprijinim producatorii locali si promovam traditiile culinare romanesti!”, se arata intr-o postare pe Facebook a MADR.
Astfel, Salamul de Nadlac produs in zona de la granita cu Ungaria de sute de ani, se va alatura altor produse romanesti deja recunoscute la nivel european, precum Salamul de Sibiu, Telemeaua de Ibanesti, Novacul afumat din Tara Barsei sau Pita de Pecica. La fel ca in cazul pitei traditionale, demersurile sunt coordonate de catre Asociaţia Producatorilor de Produse Tradiţionale Aradeanca.
Performanțele anului 2024, pentru Agricola, au fost legate în primul rând de volumul ...
Carmangeria Ozana, de la o afacere de familie la o reţea naţională Pentru a înţe...
Această transformare în modelul de creștere a animalelor este influențată de schimbările &i...