Produsele din carne de pui marca Fomica? sunt pentru toata lumea: Retail, HoReCa, consumator final

Produsele din carne de pui marca Fomica? sunt pentru toata lumea: Retail, HoReCa, consumator final


Atenti la tendinte si experienta consumatorilor, care sunt tot mai mult preocupati de a avea pe masa o mancare cat mai naturala, oamenii din familia Safir se implica in arta de a da gust carnii proaspete de pasare prin brandul Fomica? – preparate si semipreparate doar din carne de pui si condimente 100% naturale, care se gasesc in orice gospodarie.

Astfel, nimic nu este necunoscut consumatorilor, gustul si mirosul produselor fiind recunoscute la fiecare modalitate de preparare.

 

Pentru siguranta comerciantilor si a consumatorilor, produsele marca Fomica? nu contin aditivi, coloranti si conservanti, fiind realizate dupa reteta unui bucatar roman cunoscut.

 

Brandul este „alcatuit” din doua tipuri de produse: Pui pe Jar – este carnea de pui gata condimentata pentru a fi gatita in diferite modalitati: gratar, gratar electric, cuptor, plita etc. Gama Pui la Ghiozdan cuprinde produse din carne de pui gata gatite pentru a fi consumate in orice moment al zilei, cu orice ocazie: pachet la scoala/birou, gustare intre mese, pentru musafiri, pe drum, in drumetii etc.

 

Fomica? este destinat celor care activeaza in Retail sau Horeca, dar si consumatorilor finali, modalitatile de ambalare si cantitatile fiind multiple, realizate dupa nevoile fiecarui tip de client: refrigerate, congelate, ambalate la punga, VID, caserola cu atmosfera controlata, cutie.

 

Afla mai multe despre preparatele si semipreparatele Fomica?: safir.ro/ro/fomicaPoti fi interesat si de