Productia de carne de porc in UE, in usoara scadere
Joi, 16 Iunie 2016
Joi, 16 Iunie 2016
Datele estimative furnizate de Comisia Europeana arata ca productia de carne de porc a scazut cu 1 procent in luna martie a acestui an comparativ cu aceeasi luna a anului trecut. Astfel, in luna a treia a acestui an, productia a fost de 2,02 milioane de tone. Si sacrificarile au scazut cu 1 procent in martie, la 22,4 milioane de capete.
Productia de carne de porc a fluctuat foarte mult in spatiul intracomunitar. Cele mai mari cresteri au fost raportate de Olanda, Marea Britanie si Spania, cu 9%, respectiv 5% si 2%. Printre statele cu cele mai mari pierderi se numara Germania, cu o scadere de 8% in termeni de volum.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...