Preparatele si semipreparatele de la Fomica sunt rezultatul discutiilor constante cu piata

Preparatele si semipreparatele de la Fomica sunt rezultatul discutiilor constante cu piata


O data cu ridicarea restrictiilor, a inceput sa se ridice spre cer si fumul de la gratare. Iar cum Grupul de firme Safir e mereu cu un ochi la consumatori, s-a descoperit revenirea romanilor la vechile si clasicele obiceiuri pentru cand vremea de afara e frumoasa: masa in oras sau un gratar pe cinste mereu alaturi de cei dragi.

Pentru cei ce activeaza in industria HoReCa si Retail, Safir recomanda imbogatirea meniurilor sau a rafturilor cu preparatele si semipreparatele marca Fomica? – doar carne de pui si condimente 100% naturale.

 

Produsele din portofoliul Fomica? sunt rezultatul multor cercetari derulate de-a lungul timpului de catre Safir. Preparatele si semipreparatele sunt suma nevoilor pe care un consumator le cauta in special la carnea de pasare: pui crescuti riguros, la cele mai inalte standarde, usurinta de depozitare, rapiditate in preparare si, cel mai important, acelasi gust bun ca mancarea parintilor sau a bunicilor.

 

Condimentarea 100% naturala a produselor Fomica? si respectarea lantului valoric „De la bob, la consumator” fac ca acestea sa fie sigure pentru consum, cu gust bun, de oferit fara griji si celor mici (doar produsele nepicante).

 

Nevoia consumatorilor de a manca ceva rapid, usor si sanatos a facut ca Fomica? sa detina doua game de produse din carne de pasare: Pui pe Jar – sunt produse de azvarlit rapid pe gratar, la cuptor sau la tigaie, mai ales ca acestea sunt deja condimentate sau pesmetate. Gama Pui la Ghiozdan cucereste prin pastrame sau carniciori, afumati si fierti, ambalati in vid, preparate numai bune de luat la pachet sau in drumetii.

 

Activezi in industria HoReCa sau Retail si vrei sa-ti multumesti oricand consumatorii? Vezi aici mai multe detalii despre preparatele si semipreparatele din carne de pasare marca Fomica?: safir.ro/ro/fomica   Poti fi interesat si de