Preparate traditionale de la „Regele Ciolanului”, la Laminor Winter Wonderland

Preparate traditionale de la „Regele Ciolanului”, la Laminor Winter Wonderland


Unul dintre cele mai mari standuri de la Targul de Craciun Laminor Winter Wonderland ii apartine „Regelui Ciolanului”, care a venit cu produse noi din carne de Mangalita si mai multe preparate traditionale.

Bucurestenii au mai intalnit produsele realizate de Mihaly Kovacs la Sfantu Gheorghe si la alte evenimente si pentru ca le-a placut gustul, le-au recomandat si altora.

 

„Am schimbat strategia si am ales sa aducem produsele noastre si la targurile din Bucuresti, deoarece am observat ca exista cerere tot mai mare pentru produse naturale, traditionale. Interesul consumatorilor creste si mai mult cand afla ca avem ferma de porci Mangalita si ca procesam carne de acest tip. Facem livrari si in tara. Romanii cauta produse naturale, iar ale noastre sunt exact ce trebuie. Pentru preparate cum sunt carnatii, muschiul, ceafa sau slanina, aplicam metoda de sarare uscata, condimentare, folosim tehnica de «hituire», apoi le lasam doua nopti si doua zile in afumatorie traditionala, cu lemn de fag”, spune Mihaly Kovacs.

 

Pe meniul de la standul de Craciun se regasesc Ciolan copt, Gulas din carne de manzat, Tocanita cu carne de Mangalita, Varza calita cu carnati, Iahnie de fasole – bunatati care au gustul specific zonei din Secuime. Ciolanul este cel mai bine vandut produs din portofoliu si a avut mult succes si la renumitul festival Oktoberfest din Munchen, Germania.

 

ciolan 2

 

„Regele Ciolanului” estimeaza vanzari de peste 3 tone de ciolan la targul de Craciun de la Laminor. Recomandarea producatorului este ca acest produs sa fie servit cu fasole sau cu cartofi cu marar si usturoi.

 

Targul de Craciun Laminor Winter Wonderland este cel mai mare targ indoor si outdoor din Romania, organizat in perioada 30 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, de Primaria Sectorului 3 si Addor Events, echipa care organizeaza si Grill Fest, primul festival de barbecue din Romania.

 

„Oferim publicului vizitator cea mai frumoasa experienta culinara de targ de Craciun, denumita GastROMANIA by Bucharest Food Expo. Astfel, vizitatorii nostri au posibilitatea sa cunoasca si sa retraiasca toate traditiile ce tin de sarbatoarea Craciunului la romani si sa se delecteze cu produse traditionale romanesti si internationale, demne de recorduri gastronomice”, a declarat Eugen Capra, CEO Addor Events.

 

Standurile si foodtruck-urile aflate in exteriorul Halei Laminor ofera o varietate de produse traditionale romanesti, preparate din carne, burgeri si produse dulci, cum ar fi clatite, gogosi, papanasi sau Kurtos Kalacs. Un mare succes il au preparatele din carne pregatite la standurile: „Regele Ciolanului”, „Fratia Ceaunelor”, „Casa Maria Grill”, „Gratarul cu Dichis” sau Cocorico - The All - Natural Chicken Brand.

 

Articol publicat in editia nr. 92 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de