Poveste de succes. Grupul de firme Safir, producator cu traditie de carne de pui
Miercuri, 23 Mai 2018

Miercuri, 23 Mai 2018
Grupul de firme Safir, o poveste de peste 26 de ani
Povestea Safir a inceput pe 26 septembrie 1991, in localitatea Valeni, judetul Vaslui, ca o mica afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac si o moara.
Pofta de viata, valorile sanatoase, dorinta de a evolua cinstit si de a transforma in bine comunitatea in care se intampla au stat la baza evolutiei, iar astazi, Grupul de firme Safir a adunat numeroase capitole in povestea sa, bucurandu-se de succes si recunoastere pe piata nationala si internationala.
Pui crescuti romaneste pentru romani cu pofta de viata
Fiecare pas pe drumul reusitei in industria alimentara a fost posibil datorita pasiunii si priceperii primilor oameni din Safir si a tuturor celor care, an dupa an, s-au alaturat familiei Safir.
Astfel, in cei 26 de ani plini de viata, s-au dezvoltat 3 branduri de succes, pui crescuti cu grija si valori sanatoase, pentru a oferi romanilor produse romanesti de calitate, care sa raspunda necesitatilor si dorintelor acestora.
Deliciosul de Vaslui, Zdravan Moldovenesc si Fomica, cea mai buna carte de vizita
Deliciosul de Vaslui, gust adevarat de pui, Zdravan Moldovenesc, puiul cu crestere lenta, si Fomica, puiul natural condimentat, reflecta viziunea si valorile Grupului de firme Safir, reprezentand cea mai buna carte de vizita.
Impreuna fac o echipa de incredere, iar consumatorul se poate bucura de o placuta experienta gustativa diversificata, datorita unor produse romanesti sanatoase, care corespund cerintelor sale culinare.
Afla mai multe despre Grupul de firme Safir:
www.safir.ro
www.deliciosul.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
Aceasta initiativa are ca scop stimularea economiilor locale si promovarea dezvoltarii durabile a...
"Acest acord - echilibrat, echitabil şi realist - deschide un nou capitol în relaţiile come...
În schimb, producţia de carne de pasăre a crescut cu 9,4%, până la 791.000 de tone. ...