Pontic transeaza 150 de tone de cap de porc lunar, la noua unitate din Filipestii de Padure

Pontic transeaza 150 de tone de cap de porc lunar, la noua unitate din Filipestii de Padure


Anul 2020 a inceput pentru Pontic intr-un spatiu nou de productie, la Filipestii de Padure. Compania, specializata in transarea de cap de porc si trading cu materii prime pentru industria carnii, a investit peste 150.000 de euro in reamenajarea cladirii si imbunatatirea parcului auto.

Pana in urma cu doua luni, unitatea de transare avea sediul in Otopeni, dar managerul Pontic, Vali Calugareanu, a vazut perspective mai bune de dezvoltare a business-ului in judetul Prahova.

 

“Noi transam cap de porc de sase ani, ne desfasuram activitatea in Otopeni, dar am decis sa ne relocam la Filipestii de Padure.  Lipsa de personal din imprejurimile Capitalei ne-a determinat sa ne mutam,  iar in aceasta zona, fiind una defavorizata si in care activeaza multe fabrici din industria carnii, am gasit mai usor personal specializat. Am preluat o fosta cladire a unitatii miniere, am reamenajat totul, dar ne-am pastrat portofoliul de clienti si furnizori si incercam sa il imbogatim in permanenta”, povesteste Vali Calugareanu.

 

vali

 

Investitia a fost de circa 100.000 euro, din fonduri proprii, la care se adauga 60.000 de euro valoarea parcului auto. Capacitatea de transare este de 150 de tone pe luna. Unitatea este formata dintr-o hala mare de transare si cinci depozite de congelare si refrigerare, in suprafata totala de 700 mp.

 

Mai multe informatii despre investitiile realizate de Pontic se regasesc in editia 69 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de