Pontic se extinde si intra pe segmentul de preparate din carne

Pontic se extinde si intra pe segmentul de preparate din carne


Compania Pontic isi dezvolta business-ul din Filipestii de Padure, dupa ce a achizitionat un nou spatiu de productie si a intrat pe noi segmente de activitate.

  1. Transare de cap de porc

Specializata in transarea de cap de porc, unitatea prelucreaza 200 de tone de cap de porc lunar, iar piesele ajung apoi in industria de procesare a carnii din Romania si in Spania. Doar obrajorii de porc au ca destinatie afacerile din sectorul HoReCa.

 

pontic2

 

Pentru ca productia de porci din tara a scazut foarte mult, Pontic s-a axat pe importuri din Germania, Grecia, Ungaria, Bulgaria si Polonia.

 

„Incercam sa lucram cat mai mult cu marfa proaspata si de calitate. De aceea, preferam sa importam de la furnizori din Europa, unde am gasit cele mai bune preturi. Calitatea este mai buna la refrigerat, nu ai nevoie de conditii speciale de decongelare si se transeaza mai repede”, precizeaza Vali Calugareanu, managerul Pontic.

 

  1. Servicii de transare pentru companii

Firmele din industria carnii care fie nu si-au amenajat propriile sectii de transare, fie se confrunta cu deficit pe partea de personal, pot apela la o unitate specializata. Pontic este una dintre unitatile care in paralel ofera servicii de taiere carcasa pentru partenerii care au nevoie.

 

pontic3

 

  1. Gama de preparate din carne

De mai bine de jumatate de an, compania a infiintat si o sectie moderna de produse din carne fiert-afumate, producand sub brandul Pontic sortimentele clasice, cum ar fi kaiser, carnati pentru gratar, costita, muschi file afumat etc. Mezelurile ajung, prin intermediul firmelor de distributie, la consumatorii din strainatate, in special la romanii din Diaspora.

 

pontic4

 

Date de contact Pontic:

Jud. Prahova, Mun. Ploiesti, Str. Simion Barnutiu, Nr. 30



Poti fi interesat si de