Platforma Zizam, care ofera produse la preturi cu pana la 60% mai mici, devine functionala in toata tara

Platforma Zizam, care ofera produse la preturi cu pana la 60% mai mici, devine functionala in toata tara


Toate restaurantele din Romania si nu numai vor putea cumpara, incepand din luna iulie, produse proaspete la preturi cu pana la 60% mai mici daca vor folosi noua platforma online dedicata industriei locale HoReCa, lansata de producatorul CarmOlimp.

"Am stabilit deja ca 60% din pretul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lantul de distributie. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un pret corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat platforma zizam.ro mai intai in zona Brasov si acum lansam platforma business to business pentru toata tara", a declarat Valentin Soneriu, dezvoltatorul acestei platforme, intr-un comunicat.

 

Astfel, incepand cu luna iulie, toate restaurantele dar si consumatorii isi vor putea comanda produsele direct din platforma, isi vor putea alege zilele de distributie si urmari traseele, obtinand astfel un flux continuu de produse proaspete, calitate constanta si un pret corect.

 

Disponibila momentan doar pentru judetul Brasov, platforma zizam.ro a fost gandita ca zona de desfacere pentru produsele brandurilor proprii, inclusiv CarmOlimp, si ofera mancare gatita de la 16 branduri proprii si produse ale fabricii CarmOlimp, la cele mai bune preturi din piata, se precizeaza in comunicat.

 

Dezvoltatorii platformei au reusit sa ofere cumparatorilor preturi chiar si cu 60% mai mici si crescand calitatea produselor si sustin ca acesta este "comertul viitorului". Folosind internetul si infrastructura deja existenta, Valentin Soneriu afirma ca va revolutiona intreaga piata de desfacere a mancarii din Romania.

 

"Platforma zizam.ro promite mancare buna la cel mai corect pret de pe piata, intrucat cerceteaza si dezvolta procese tehnologice de obtinere a produselor culinare de inalta calitate cu costuri reduse, pentru a deveni un disruptor pe piata, bazandu-se pe corectitudine si inovare si pe sistemul de gamefication. Chiar cred ca oamenii au nevoie de corectitudine, atat in ceea ce priveste calitatea cat si in ce priveste produsele (...)", a mai spus Soneriu.

 

CarmOlimp a lansat, la inceputul acestei luni, un concept unic de distributie a mancarii gatite, care permite restaurantelor sa functioneze fara bucatari.

 

Compania a fost fondata in anul 1993 si este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori din industria locala HoReCa. Compania brasoveana detine cea mai mare fabrica integrata de mancare gatita. De asemenea, aceasta mai detine si ferme de animale, dar si un abator.



Poti fi interesat si de