Pioneer Grup propune mixuri de injectare pentru specialitati
Marti, 13 Octombrie 2015
Marti, 13 Octombrie 2015
Un produs de interes pentru producatorii din industria carnii este mixul de injectare pentru specialitati DELIGEL 262011. Injectarea produselor din carne, cu scopul obtinerii de specialitati, reprezinta singurul mod industrial viabil de a condimenta, fragezi, sara si de a oferi suculenta specialitatilor.
In mod normal, condimentele, sarea, zaharurile, cat si celelalte ingrediente, raman la suprafata carnii sau penetreaza in cel mai bun caz, cativa milimetri. Pot sa treaca cateva zile sau chiar saptamani pana cand saramura ajunge in interiorul produselor. Prin injectare, operatiune care dureaza cateva secunde, se obtine condimentarea, sararea, fragezirea si rentabilizarea produselor.
Astfel, alegerea mixurilor de injectare are o importanta majora intrucat confera produselor, gust, culoare, suculenta, stabilitate si rentabilitate economica. Mixurile de injectare DELIGEL 262011 intrunesc conditiile enumerate, mai mult de atat, gustul este intens si diferit, comparativ cu oferta actuala de pe piata.
In functie de procentul de injectare dorit de catre clienti, cat si de materia prima folosita la realizarea specialitatilor din carne, specialistii STIA, membra a PIONEER GRUP, au elaborat diferite retete de injectare, ce acopera toate solicitarile si ofera o calitate ridicata produselor finite realizate.
Caracteristici:
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...