Piata de Gros Agroalimentara Interfrig


Interfrig pune la dispozitie spatii destinate atat activitatii de comert cat si de productie.

interfrigInterfrig pune la dispozitie spatii destinate atat activitatii de comert cat si de productie.
Dispunem de hale profilate pe grupe de produse: CONGELATE, PROASPETE, ALIMENTARE SI NON ALIMENTARE.

In orice etapa a lantului operational, Interfrig PGA devine SOLUTIA pentru firmele interesate.

Interfrig PGA ofera clientilor un potential logistic bine calibrat, furnizand o gama completa de servicii bazate pe costuri eficiente; spatii largi de manevra si manipulare a marfurilor, cu rampe adaptate necesitatilor fiecarui tip de produs. Interfrig PGA, reorganizata si modernizata dupa cele mai noi standarde, ofera spatiu de productie si depozitare pentru firmele producatoare si de distributie de carne, mezeluri, peste, lactate, legume si fructe diverse, conserve, bauturi si ape minerale, produse de bacanie.

Amplasamentul si infrastructura fac din Interfrig un punct comercial foarte important pentru mai mult de 300 de firme de distributie sau cu reprezentante directe din tara si strainatate.

In acord cu functionalitatea amplasamentului, Interfrig cauta sa asigure toate conditiile necesare desfasurarii optime a activitatii firmelor de profil prezente in spatiul PGA, prin:

  • disponibilitate permanenta prin programul non-stop asigurat pentru depozitare si receptie;
  • system CREDIT & CARRY - in baza unui istoric financiar si a unei foarte bune colaborari anterioare, cumparatorii pot plati bunurile (marfurile) achizitionate cu CEC, BO (bilete la ordin) sau OP (ordin de plata) la termen;
  • preturi competitive in virtutea concurentei existente intre furnizori ai acelorasi produse.

In interiorul pietei Interfrig, se gasesc:
  • Spatii cu temperatura controlata;
  • Spatii de congelare ( - 20 C ) pretabile unei game variate de produse alimentare, cum ar fi carne congelata, fructe congelate, legume congelate, inghetata, produse preparate congelate;
  • Spatii de refrigerare ( pana la 8 C) destinate produselor din gama : mezeleuri, carne, fructe si legume proaspete, lactate, branzeturi;
  • Spatii temperatura ambientala ( pana la 20 C ) destinate produselor din gama conserve, dulceturi, muraturi, compoturi, dulciuri, ape minerale, bauturi alcoolice, sucuri carbogazoase si necarbogazoase, faina, malai, zahar, ulei, cafea, detergenti;
  • Spatii de productie;
  • Spatii de birouri - incaperi generoase, construite la standarde moderne, dotate cu aer conditionat, posibilitati de conectare la internet.



Poti fi interesat si de