Peste o jumatate de tona de peste, confiscata de politistii din Galati de la braconieri

Peste o jumatate de tona de peste, confiscata de politistii din Galati de la braconieri


Peste o jumatate de tona de peste a fost confiscata, vineri, de politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati, in urma unor perchezitii domiciliare efectuate impreuna cu reprezentantii Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura Galati in localitatea I.C. Bratianu, din judetul Tulcea, la patru persoane banuite de braconaj.

"In urma acestor perchezitii domiciliare au fost ridicate mai multe produse din peste, respectiv, scrumbie 527 kg, crap 25 kg, novac 9 kg, somn 7 kg, 6 bucati cap cega, in cantitatea de 0,9 kg, 2 bucati cap cega si 7 bucati trunchi cega, in cantitate de 5 kg, peste subdimensionat din speciile somn, salau si mreana, in cantitate de 3,8 kg, 1 bucata pastruga de 3 kg, toata cantitatea de peste fiind in stare congelata. Totodata, au fost ridicate si doua bidoane in care se afla un lichid de culoare verde, circa 100 de litri, banuit ca ar fi combustibil achizitionat fara acciza", se arata intr-un comunicat de presa remis de IPJ Galati.

 

Cercetarile sunt continuate de politisti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, in vederea probarii intregii activitati infractionale a persoanelor banuite de comiterea infractiunii de braconaj piscicol si a luarii masurilor legale care se impun.



Poti fi interesat si de