Peste 100 de firme romanesti participa la Anuga 2023

Peste 100 de firme romanesti participa la Anuga 2023


Peste 100 de producatori de carne, mezeluri, dulciuri, lactate, produse de panificatie sau conserve participa anul acesta la Anuga, cea mai mare si mai importanta expozitie de alimente si bauturi din lume, ce are loc in Köln, Germania, pana pe 11 octombrie.

Potrivit datelor Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, producatorii romani expun pe o suprafata de 1.170 de metri patrati, in cadrul pavilionului national al Romaniei. Sunt si companii care au ales sa participe cu stand propriu, finantandu-si in totalitate costurile.

 

Printre expozantii de anul acesta se afla: Aaylex ONE, Agricola International, Agrisol, Annabella, Apicola Costache, Avastar, Avicarvil, Avicola Focsani, Avi-Giis, Boromir, Cris-Tim, Croco, Derpan, European Food, Familia Safir, Five Continent, Fox, Grande Dolceria, Kosarom, Karpaten Meat, Marcel, Mariflor, Monceanu Inocasings, Lidas, Ocean Fish, Optimeat, Orkla Foods, Pambac, Prutul, Samcom, Sam Mill International, Scandia Food, Transavia, Vitall, Zimbria.

 

anuga2

 

La eveniment este prezenta si o echipa a revistei INDUSTRIA CARNII.RO, formata din Eugen Capra, CEO, si Dorinel Niculae, Project Manager, care au anuntat ca Imanol Jaca, faimosul macelar din Spania, renumit pentru selectia de vita si produsele sale ultra premium, va fi prezent cu o serie de produse unicat la cel mai mare festival de BBQ din Romania - Grill Fest - 10-12 Mai 2024, la Lagoo Snagov.

 

anuga3 Imanol Jaca, alaturi de Eugen Capra

 

Tema principala a Anuga 2023 este “Sustainable Growth” (Crestere Sustenabila), cu accent pe miscarea catre un viitor mai sustenabil al alimentatiei impreuna cu industria de procesare.

 

Evenimentul se concentreaza pe tehnologii inovatoare, tendinte si solutii, dedicandu-se modelarii si revolutionarii productiei, procesarii, distributiei si consumului de alimente.



Poti fi interesat si de