Perutnina completeaza lista producatorilor de carne care participa la CARNEXPO Grill

Perutnina completeaza lista producatorilor de carne care participa la CARNEXPO Grill


Perutnina Romania, parte din grupul de firme Perutnina Ptuj, unul dintre cei mai mari furnizori de carne si preparate din carne de pasare din Sud-Estul Europei, va fi prezenta si in acest an la CARNEXPO Grill, ce se va desfasura in perioada 10-11 iunie, la Theodora Golf Club.

Perutnina Romania are sediul in Brasov si este prezenta pe piata interna din anul 2007. Compania si-a inceput activitatea prin comercializarea de carne congelata, iar din 2010 aceasta si-a largit portofoliul de produse cu preparate din carne. In prezent, compania comercializeaza carne congelata de pui (pui grill, pulpe pui, aripi de pui, ficat de pui, pipote pui, gaina rasa grea), preparate din carne de pui si curcan: parizer de pui, crenvursti de pui si de curcan (clasic, picant, cu bucati de cascaval), pate cu ficat de pui, sunca de pui si de curcan, carnati de curcan.

 

Potrivit reprezentantilor companiei, produsele din portofoliu nu contin gluten si majoritatea sunt certificate Halal (fara carne de porc, fara emulsie de soric, fara slanina).

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de