Pardoselile igienice protejeaza consumatorul final

Pardoselile igienice protejeaza consumatorul final


In materie de pardoseli, principalele doua provocari carora trebuie sa le faca fata companiile romanesti care au componenta de productie (fabrici) le reprezinta exfolierea si mentenanta acestora.

Un sondaj realizat de INDUSTRIA CARNII.RO in social-media a relevat faptul ca aproape jumatate dintre respondenti considera exfolierea pardoselii principalul risc in timp ce un sfert dintre ei considera mentenanta a doua cea mai importanta problema de rezolvat in ceea ce priveste pardoselile. Raspunsurile oferite de reprezentantii companiilor confirma strategia pe care o foloseste, de 10 ani, EMS Floor Group in toate proiectele strategie care inseamna calitate la standarde a materialelor folosite, atentie la detalii, executie rapida si montaj in functie de disponibilitatea clientului.

 

Echipa EMS Floor Group stie ca buna functionare a unei afaceri depinde de eficienta angajatilor, utilajelor dar si a materialelor folosite in spatiul de productie. De aceea, montarea pardoselilor pentru industria alimentara nu trebuie sa afecteze activitatile zilnice din spatiul in cauza. Pardoselile vor fi aplicate cu ajutorul utilajelor specifice, menite sa usureze instalarea la fata locului, dar si sa reduca perioada necesara aplicarii propriu-zise.

 

Performanta in timp a pardoselii

Atunci cand alegi o pardoseala in industria alimentara te gandesti la amortizarea investitiei. Sigur, vrei o pardoseala care sa tina microbii la distanta, sa fie rezistenta la trafic intens si la diverse socuri mecanice. Dar vrei si durabilitate si sustenabilitate.

 

Pardoselile EMS realizate din mortare / betoane poliuretanice vin insotite de o garantie de pana la 10 ani. Ce beneficii aduce aceasta garantie? In primul rand, esti sigur ca investitia ta se amortizeaza intr-un timp scurt. Nu ai nevoie de cheltuieli neprevazute cu intretinerea pardoselii si nici nu iti faci griji in ceea ce priveste eventualele reparatii.

 

Apoi, esti sigur ca apelezi la servicii de specialitate si ca beneficiezi de suport tehnic dedicat domeniului tau de activitate. Pardoselile EMS pentru industria alimentara sunt rezistente la socuri termice, mecanice si la substante chimice. In plus, nu favorizeaza dezvoltarea microbilor, a bacteriilor sau a altor substante care pot pune in pericol materia prima folosita in spatiul amenajat.

 

Proiectele igienice executate de EMS FLOOR GROUP in ultimii 10 ani in industria alimentara depasesc granitele tarii.

 

EMS FLOOR ROMANIA

Tel.: +40 364 730 119 / Fax: +40 372 253 910 l / office@ems-floor.com / www.emsfloorgroup.ro



Poti fi interesat si de