Pachitanu: carnea de vita va fi un brand puternic in Romania
Marti, 12 Noiembrie 2013
Marti, 12 Noiembrie 2013
Presedintele Asociatiei AngusRo, Vasile Pachitanu, sustine ca desi in Romania exista o traditie a consumului de carne de porc, pana la urma carnea de vita va fi un brand puternic. Cerere pe piata exista, nu doar la extern, ci si pe piata interna.
Carnea de vita Angus este o carne de calitate premium care se adreseaza deocamdata celor care au bani. Exista o nisa de export, dar este cerere si la noi din partea restaurantelor. Acum, de exemplu, sociatia nostra nu poate sustine cererea nici la 10 steak house din Romania, a declarat la Carnexpo 2013 Vasile Pachitanu. Cererea din partea consumatorilor ar putea fi impulsionata prin programe de marketing - sustine Pachitanu care sa invete consumatorii cum se mananca carnea de vita, care sunt calitatile ei, dar si beneficiile.
Dupa ce Karpaten Meat, cea mai mare ferma de vaci din rasa Angus din Romania, si-a inregistrat propriul brand pe acest segment, acum si crescatorii din Bucovina se pregatesc sa faca acest pas.
Incercam si noi in Bucovina sa inregistram aceasta carne, cum au facut cei de la Karpaten Meat, Se va numi Carne Angus din Bucovina, a anuntat Pachitanu la Carnexpo 2013.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...