Oprea Avicom a donat 10 tone de piept de pui catre spitale si institutii sociale

Oprea Avicom a donat 10 tone de piept de pui catre spitale si institutii sociale


Mega donatie facuta de Oprea Avicom SRL Craiesti. Reprezentantii companiei au anuntat efectuarea unei donatii de 10 tone de piept de pui catre spitale si alte asezaminte sociale.

”Zilele acestea, cand nu mai putem sa ne strangem mainile, haideti sa le intindem cu totii inspre cei care au nevoie! Puiul de Craiesti va dona 10 de tone piept de pui spitalelor, azilelor pentru persoane varstnice, caselor de copii si altor institutii sociale! Alatura-te si tu initiativei noastre, indiferent ca produci paine, carne, lapte, oua, legume, dezinfectanti, materiale de protectie, etc.! Fiecare dintre noi, prin ceea ce are la indemana, poate fi ”gura de oxigen” care e atat de necesara celor aflati in prima linie a luptei cu Covid-19! ”Hai sa fim uniti de la distanta”. Pentru ei, pentru noi toti, pentru copiii nostri!”, au transmis reprezentantii Oprea Avicom SRL Craiesti.

 

Oprea Avicom este o afacere de familie, care activeaza de peste 25 de ani in domeniul cresterii pasarilor. Detine in prezent patru ferme si un abator, pregatind si o investitie de 10 milioane de euro intr-un abator nou, ultra modern.Poti fi interesat si de