Ocaziile de consum acoperite de Safir prin comercializarea de preparate si semipreparate din carne de pui

Ocaziile de consum acoperite de Safir prin comercializarea de preparate si semipreparate din carne de pui


„Tot ce producem e ca pentru copiii nostri” – este o zicala care vine din partea managementului Grupului de firme Safir, producator roman de carne de pasare, ce are la baza produselor sale numeroase cercetari de piata pentru a indeplini cat mai bine nevoile consumatorilor.

Ocaziile de consum, incepand cu luna mai, sunt petrecerile, activitatile in aer liber, romanii preferand mancarea mai putin grasa si dorind sa experimenteze diferite arome, texturi.

 

Safir pune la dispozitia industriei Retail si HoReCa produsele de la Fomica? – preparate si semipreparate doar din carne de pui si condimente 100% naturale. De la Mici si Carnaciori din carne de pui, pana la Frigarui, Aripioare, Pipet sau Pulpe, toate gata condimentate, rapid de facut la gratar, Fomica? raspunde nevoii consumatorilor care nu au timp prea mult de gatit, dar isi doresc sa experimenteze cand gatesc.

 

Nevoia romanilor de a petrece in aer liber alaturi de cei dragi este atat de veche, incat a devenit traditie. O traditie care primeste upgrade in fiecare an si care este mai riguroasa si pretentioasa cand vine vorba de calitatea si gustul produselor. Acum se cauta produse din carne de pasare cat mai atent pregatita, provenita de la pasari crescute cu grija. Condimentele se vor fie exotice, noi, rare, fie ca la mama acasa, cu gust adevarat.

 

Pentru cei ce vor sa indeplineasca si nevoia consumatorilor de a se odihni mai mult acasa cu cei dragi, pot alege comercializarea produselor pesmetate de la Fomica, Aripioare sau Degetele din piept de pui, ori Hamburger slab in grasimi, numai bun si pentru copii.

 

Afla mai multe despre produsele Fomica?, aici: safir.ro/ro/fomica  



Poti fi interesat si de