Nielsen prezinta la CARNEXPO Grill cea mai asteptata analiza despre sectorul de carne

Nielsen prezinta la CARNEXPO Grill cea mai asteptata analiza despre sectorul de carne


Compania de cercetare de piata Nielsen prezinta, in premiera, la CARNEXPO Grill, informatii interesante privind activitatea sectorului de carne si preparate din carne din Romania pe timp de pandemie.

Care sunt ecourile pandemiei COVID-19 in industria carnii din Romania? Care sunt perspectivele de dezvoltare si spre ce zone trebuie directionate eforturile de inovare? Sunt cateva dintre intrebarile la care si-au propus sa raspunda specialistii Nielsen la evenimentul care se va desfasura in perioada 24-25 septembrie, la Theodora Golf, in Alba-Iulia.

 

In plus, specialistii Nielsen impreuna cu revista INDUSTRIA CARNII.RO vor lansa primul studiu de piata ce va analiza relatia consumatorilor romani cu segmentul de carne si preparate din carne. Studiul “Consumatorul român de carne, ast?zi: atitudini, obiceiuri de cump?rare ?i consum” va fi un element esential in ceea ce priveste oglinda reala a pietei de carne din Romania si un instrument de informare important pentru producatorii si furnizorii locali.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.



Poti fi interesat si de