Nestle face apel la scaderea consumului de zahar, sare si carne
Luni, 28 Octombrie 2019

Luni, 28 Octombrie 2019
Resursele naturale limitate pe planeta si problema obezitatii sunt motivele schimbarilor pe care Freixe le considera necesare. El a mentionat, de asemenea, o mai buna constientizare a publicului cu privire la procesul de productie alimentara, precum si probleme precum munca copiilor sau defrisarile, extrem de relevante in Brazilia.
Productia de carne, in special cea de vita, contribuie semnificativ la emisiile de carbon ce duc la fenomenul incalzirii globale.
"Exista mult mai multa sensibilitate in aceasta privinta, nu numai in Europa sau SUA. Suntem intr-o lume conectata, oamenii au acces la informatii, consumatorii vor sa stie de unde provin materiile prime, daca au fost produse intr-o maniera etica", a mai spus Laurent Frexie.
Nestle este un cumparator important la nivel mondial de cafea, zahar, cacao si lapte, printre alte marfuri.
"Intelegem pe deplin importanta acestor fonduri pentru mentinerea activitatilor din agricultura s...
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...