Moldovan Carmangerie sustine financiar elevii care studiaza industria alimentara

Moldovan Carmangerie sustine financiar elevii care studiaza industria alimentara


Moldovan Carmangeria Sannicoara acorda burse in valoare totala de 35.000 de lei elevilor din scolile cu invatamant profesional.

35 de elevi ai Colegiului Tehnic "Raluca Ripan", specializarea: Preparator produse carne si peste, au fost premiati cu burse in valoare totala de 35.000 de lei de compania Moldovan Carmangeria Sannicoara. Bursele au fost acordate pentru orele de practica desfasurate in fabrica, bucatarie si magazine in perioada februarie - iulie 2019.

 

Colaborarea dintre compania Moldovan Carmangeria Sannicoara si Colegiului Tehnic "Raluca Ripan" a inceput in anul 2014 prin semnarea unui protocol de cooperare prin care compania se angaja sa sustina financiar elevii invatamantului profesional, specializarea: Preparator produse carne si peste.

 67762893_420082025533197_4030425073235001344_n

"Relatia cu scolile profesionale si cu mediul academic ne asigura forta de munca specializata, personal pregatit care vine cu informatii noi si sfaturi utile. Nu e un secret, resimtim o lipsa acuta de meseriasi pe piata locurilor de munca. Din acest motiv, am decis sa ne implicam, pe termen lung, in proiecte educationale si sa contribuim, cat se poate, la revitalizarea acestor scoli profesionale si de meserii. Dorinta noastra este sa recrutam dintre ei viitori macelari, mestesugari si specialisti in carne si preparate din carne, care sa isi cunoasca foarte bine meseria, sa fie mandri de ceea ce fac. Avem in plan si alte proiecte, ne dorim sa sustinem dezvoltarea scolilor clujene pentru ca investitia in educatie este o investitie in viitor", a declarat Cosmin Moldovan, directorul general al companiei Moldovan Carmangeria Sannicoara, care este, de asemenea, absolvent al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara.

 68298519_362294044702856_8859047067989835776_n

O analiza a situatiei scolilor de meserii la ora actuala, in care se vor regasi si solutiile identificate de specialisti veti putea citi in urmatorul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de