Moldovan Carmangerie deschide primul magazin din Oradea, in urma unei investitii de 100.000 de euro

Moldovan Carmangerie deschide primul magazin din Oradea, in urma unei investitii de 100.000 de euro


Compania Moldovan Carmangerie, unul dintre cei mai importanti producatori de carne si produse din carne din judetul Cluj, inaugureaza miercuri, 10 aprilie, primul magazin din Oradea.

Situat in Galeriile Kaufland Oradea-Iosia, magazinul este rezultatul unei investitii de 100.000 de euro si reprezinta cea de-a 37-a unitate de alimentatie publica din reteaua Moldovan.

 

„Chiar daca anul acesta este unul de consolidare a afacerii noastre in vederea relansarii expansiunii in 2025, am finalizat investitia de la Oradea pe care am avut-o in plan la sfarsitul anului trecut. Ma bucur ca am reusit sa aducem povestea Moldovan in acest oras al bunului gust si sper ca oradenii sa aprecieze produsele noastre si maiestria cu care sunt facute”, a declarat Cosmin Moldovan, fondator si director general al Moldovan Carmangerie.

 

Cu o suprafata de 104 mp si sase locuri noi de munca create, magazinul aduce in fata publicului oradean conceptul cu care Moldovan Carmangerie s-a consacrat pe piata clujeana in ultimii 10 ani, si care combina zona de vanzare a produselor si preparatelor din carne cu o zona bistro. Astfel, in magazinul din Galeriile Kaufland Oradea-Iosia, clientii vor gasi atat produse semipreparate (marinate, burgeri, mici), mezeluri, produse de gastronomie de tip ready to eat (Mintenasuri, Ferme de familie), mancaruri gatite in bucataria Moldovan (ciorbe, garnituri, salate), lactate si branzeturi produse in ferma Moldovan de la Mociu sub brandul Laptaria M, cat si produse conexe de brutarie, patiserie si cofetarie ale unor producatori locali parteneri ai companiei clujene.

 

moldo2_1

 

Noul magazin se va deschide pentru public miercuri, la ora 12:30, programul de functionare fiind de luni pana sambata de la 7:30 la 21:30, iar duminica intre 8:00-22:00.

 

Moldovan Carmangerie este o afacere de familie infiintata in 1994, in Sannicoara (judetul Cluj), din pasiunea pentru macelarie a lui Stefan si Cosmin Moldovan, tata si fiu. In timp, cu multa munca si dedicare, a ajuns una dintre cele mai importante companii de pe piata carnii si preparatelor de carne din Cluj. In 2014, a fost prima carmangerie care a adus pe piata locala conceptul de magazin-bistro, gandit astfel incat sa ofere posibilitatea clientilor nu doar de a ne cumpara produsele, ci si de a consuma preparate calde pregatite pe loc. Astazi, Moldovan Carmangerie inseamna 400 de angajati, o retea de 37 de magazine in Cluj, Bistrita si Bihor, un magazin online, un restaurant, doua unitati de productie, o sectie de gastronomie, un depozit logistic si o ferma de vaci la Mociu, cu linie de procesare si ambalare a laptelui.



Poti fi interesat si de