Mega Image se tot extinde. A deschis 33 de magazine in prima parte a anului

Mega Image se tot extinde. A deschis 33 de magazine in prima parte a anului


Mega Image a deschis in prima parte a anului 33 de magazine atat pe piete in care compania este deja prezenta, cat si in noi teritorii din tara, iar in a doua jumatate a anului va continua strategia de expansiune in acelasi ritm alert, au declarat reprezentantii Mega Image.

"Am inceput acest an in acelasi ritm alert in care ne-am dezvoltat si in anii anteriori, urmand indeaproape ceea ce ne-am propus si promisiunea de a aduce mai multa inspiratie in viata clientilor nostri. Astfel, in prima jumatate din acest an, reteaua noastra a continuat extinderea prin deschiderea a 33 de magazine atat pe piete in care suntem deja prezenti, cat si in noi teritorii din tara. Dupa expansiunea din ultimii doi ani pe piete noi, mature si cu potential, precum Cluj-Napoca si Timisoara, am continuat in acest an extinderea si in Moldova, prin deschiderea primului supermarket Mega Image din Bacau, in luna aprilie, urmat de deschiderea primului supermarket din Iasi, in luna iulie", au spus reprezentantii firmei.

 

De asemenea, odata cu preluarea lantului de magazine Zanfir din zona Vrancea, compania si-a consolidat pozitia in regiune prin cele zece magazine noi care au inceput sa fie integrate treptat in retea. Prima parte a anului a marcat remodelarea a cinci dintre cele zece magazine, in Focsani si in Bacau. Compania continua in prezent procesul intr-un ritm accelerat si va ajunge in noi teritorii, precum Adjud, Panciu si Targu Ocna, prin remodelarea altor magazine Zanfir.

 

"Vom continua strategia de expansiune si in a doua jumatate a anului, in acelasi ritm alert, prin care vom urmari consolidarea prezentei in zona Moldovei, prin extinderea pe piata din Iasi, in patru locatii pana la finalul anului, precum si consolidarea pozitiei in pietele deschise recent, din Timisoara si Cluj. In acelasi timp, dezvoltarea va fi sustinuta si prin consolidarea prezentei in zonele in care ne desfasuram deja activitatea de mult timp, precum Bucuresti, Giurgiu si Prahova", a mai declarat sursa citata.

 

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 706 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara, Iasi si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.Poti fi interesat si de