Mega Image livreaza cumparaturi acasa in 60 de minute

Mega Image livreaza cumparaturi acasa in 60 de minute


Mega Image extinde parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid la produse alimentare si pentru casa livrate in 60 de minute prin noua platforma online Tazz by eMag, potrivit unui comunicat al retailerului.

Astfel, in contextul COVID-19, care a generat o cerere foarte mare pentru livrarea produselor din categoria supermarket prin comenzi online, Mega Image creste capacitatea de livrare intr-un timp foarte scurt, de doar 60 de minute.

 

Pentru inceput, in faza pilot de lansare a platformei, serviciul de livrare rapida acopera o zona limitata din Bucuresti, in aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum si in alte doua orase din tara, Timisoara si Cluj.

 

Potrivit sursei citata, pentru lansarea unei comenzi, clientii pot accesa Tazz by eMag, fie direct pe www.tazz.ro, fie prin aplicatiile disponibile pentru Android si iOS si pot alege din peste 500 de produse alimentare si pentru casa, precum si din sase pachete create special pentru a scurta timpul de pregatire si de livrare.

 

Astfel, fiecare comanda este preluata de cel mai apropiat magazin Mega Image, aflat in program, in care echipe dedicate pregatesc cumparaturile. In acelasi timp, un curier este anuntat prin platforma si este trimis pentru livrare, care se face intre 30 si 60 de minute, iar plata se face doar online, prin card bancar.

 

"Intregul context actual ne provoaca sa ne adaptam, sa gasim solutii imediate care sa raspunda nevoilor clientilor nostri aici si acum. Foarte multi clienti au ales sa faca online cumparaturile si, desi am crescut capacitatea de operare, venim cu noi solutii prin extinderea in mod firesc a parteneriatului cu eMag pentru platforma Tazz. Reusim sa livram astfel in siguranta produse pentru nevoi urgente din magazinele aflate in proximitate intr-un timp foarte scurt, de 60 de minute de la lansarea comenzii", afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

 

Unul dintre beneficii este livrarea produselor proaspete si in alte orase in afara Bucurestiului, pregatite pentru livrare direct in magazinele din proximitate. "Acest nou serviciu de livrare rapida la domiciliu este o solutie alternativa pentru cumparaturi in contextul distantarii sociale impuse de COVID-19, atat pentru persoanele care vor sa reduca vizitele in magazine, cat si pentru cele care au acces limitat in aceasta perioada. In acelasi timp, platforma Tazz by eMag completeaza cumparaturile online care pot fi facute in supermarketul online Mega Image, direct pe www.mega-image.ro sau in marketplace-ul eMag, pe www.emag.ro/supermarket.", se mai precizeaza in comunicat.

 

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 780 de magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara, Bacau, Focsani si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.

 

Tazz by eMAG este numele sub care, incepand din luna aprilie 2020, a ales sa comunice platforma EuCeMananc, care astfel si-a extins serviciile, de la produse alimentare la orice produse necesare pentru casa, cu livrare rapida, in 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului incheiat in toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat in actionariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.Poti fi interesat si de