Mega Image deschide 11 magazine noi in luna mai

Mega Image deschide 11 magazine noi in luna mai


Retailerul olandezo-belgian Mega Image continua expansiunea si mai deschide 11 magazine in mai multe orase din tara, pana la sfarsitul lunii mai.

Dintre acestea, opt vor fi in format standard, iar trei unitati vor fi Shop&Go. Unele dintre magazine au fost deja deschise iar altele urmeaza sa fie inaugurate in perioada imediat urmatoare. Astfel, Mega Image va ajunge la o retea locala de 787 de magazine.

 

In Timisoara, cel de-al doilea concept store, situat in zona Circumvalatiunii, a fost deschis la inceputul lunii mai si ofera localnicilor noi experiente la cumparaturi prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store dupa ce primul, din zona Dumbravita, a fost inaugurat la sfarsitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucurestiului, cu o suprafata totala de peste 2.000 mp.

 

In Cluj, alte doua magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image si unul Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brancusi si completeaza experienta la cumparaturi oferita de cele 37 magazine existente.

 

In Iasi, alte trei magazine sunt deschise in luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat in centrul istoric al orasului, pe strada Stefan cel Mare si Sfant, urmat de al doilea magazin deschis in aceasta luna, in cadrul complexului rezidential Newton. Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai.

 

In Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Stefan cel Mare, alte doua magazine urmand a fi deschise pana la finalul anului.

 

In Bacau, a fost deschis magazinul cu numarul 7, situat in Piata Mioritei. Mega Image isi consolideaza astfel pozitia in zona Moldovei, cu un total de 26 magazine pana in prezent.

 

In Bucuresti, alte doua magazine, unul Mega Image si unul Shop&Go urmeaza sa fie deschise in luna mai, Mega Image pe strada Postasului si Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele in zona Titan.

 

In Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis in Chiajna, pe strada Salcamilor.

 

Noile deschideri de magazine din luna mai continua planul de expansiune si dezvoltare din acest an. In perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise in luna mai.Poti fi interesat si de