Meat2Eat a investit 800.000 euro intr-un restaurant in Floreasca

Meat2Eat a investit 800.000 euro intr-un restaurant in Floreasca


Meat2Eat, un concept gastronomic activ din 2015 printr-o carmangerie in zona Domenii si prin burger shops, a inaugurat primul restaurant steakhouse, intr-un spatiu de 400 metri patrati de la parterul cladirii de birouri One Tower din Bucuresti, care a implicat o investitie de 800.000 de euro.

Tranzactia a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox, conform unui comunicat al companiei imobiliare.

 

Sursa citata mentioneaza ca Meat2Eat Steakhouse ar trebui sa contribuie la cresterea cifrei de afaceri a grupului la 1 milion de euro pentru anul in curs. Meat2Eat este un concept de restaurant si macelarie care ofera clientilor produse proaspete pe baza de carne, fara aditivi. Meniul Meat2Eat Steakhouse este unul cosmopolit si cuprinde o selectie de carnuri din diverse colturi ale lumii.

 

rest2

 

Meat2Eat vine in completarea ofertei comerciale si gastronomice din proiectul One Floreasca City, care gazduieste si restaurantele Samsara, Elephante. One Floreasca City este un proiect imobiliar inovator, primul proiect romanesc premiat pentru sustenabilitate cu distinctia "Best Sustainable Residential Development" la International Property Awards. Proiectul propune un concept unic construit in jurul ideii de comunitate si inglobeaza o componenta rezidentiala cu apartamente premium - One Mircea Eliade, o cladire de birouri de calsa A - One Tower, precum si numeroase facilitati pentru sport, petrecerea timpului liber si spatii verzi.Poti fi interesat si de