McDonald's va incepe sa redeschida unele restaurante din Ucraina

McDonald's va incepe sa redeschida unele restaurante din Ucraina


Lantul de restaurante de tip fast-food McDonald's Corp. a anuntat ca intentioneaza sa isi redeschida unele restaurante din Ucraina pe parcursul urmatoarelor luni, un semn ca firmele occidentale incep sa revina in Ucraina, chiar daca conflictul cu Rusia continua, informeaza Reuters.

Compania americana si-a inchis toate restaurantele din Ucraina si Rusia in luna martie, iar in luna mai grupul american si-a vandut majoritatea restaurantelor din Rusia catre un partener local.

 

"Dupa consultari si discutii amanuntite cu oficialii, furnizorii din Ucraina precum si cu specialistii in securitate, precum si tinand cont de solicitarile angajatilor de a reveni la lucru, am decis sa punem la punct un plan in etape pentru a redeschide unele restaurante din Kiev si vestul Ucrainei", a declarat directorul pentru piete internationale de la McDonald's, Paul Pomroy.

 

Grupul american a adaugat ca lucreaza cu furnizorii pentru a-si aproviziona restaurantele cu produse si a readuce angajatii la lucru, gratie unor protocoale imbunatatite de securitate. Inainte de invazia ruseasca, McDonald's avea 109 de restaurante in Ucraina, dar compania nu a precizat cat de multe restaurante intentioneaza sa redeschida, cand se va intampla acest lucru si care sunt locatiile care vor fi primele care vor fi redeschise.Poti fi interesat si de