McDonald’s lanseaza Supreme Chicken Tenders, dezvoltate impreuna cu Transavia

McDonald’s lanseaza Supreme Chicken Tenders, dezvoltate impreuna cu Transavia


McDonald’s lanseaza pentru prima data in Romania Supreme Chicken Tenders, dupa o reteta dezvoltata alaturi de Transavia, cel mai mare producator de carne de pui de pe plan local.

Noile Supreme Chicken Tenders contin trei bucati generoase si gustoase de piept de pui fraged, invelite intr-un strat fin de pesmet crocant si condimentate cu fulgi de ardei iute. Produsele sunt disponibile in toate restaurantele McDonald’s din tara incepand din 25 iunie.

 

Noile Supreme Chicken Tenders sunt realizate din bucati intregi de 100% piept de pui din gama Fragedo, gama sub care Transavia ofera produse de cea mai inalta calitate, cu gust autentic, fragezime si savoare si valoare nutritionala superioara. Astfel, McDonald’s continua sa colaboreze cu partenerii sai locali si sa dezvolte noi retete, cu ingrediente premium, care raspund nevoilor si preferintelor consumatorilor din Romania.

 

„40% dintre ingredientele pe care le folosim in restaurantele noastre provin de la furnizori locali si ne bucuram ca am avut ocazia sa cream aceasta reteta alaturi de partenerii nostri de incredere de la Transavia. Carnea de pui este unul dintre ingredientele preferate ale romanilor si pentru ca ne dorim sa venim mereu cu noi retete inedite, in aceasta vara le oferim oaspetilor nostri un produs realizat in Romania, din 100% piept de pui suculent si gustos.”, a declarat Irina Angelescu, director de marketing Premier Restaurants Romania, compania care opereaza restaurantele McDonald’s din Romania.

 

„Parteneriatul nostru cu McDonald’s, construit pe incredere si pe atentia pe care o acordam fiecare dintre noi standardelor de calitate, aduce clientilor din Romania un produs cu gust autentic de piept de pui fraged si savuros, facut asa cum trebuie. Puii Fragedo crescuti natural, hraniti 100% cu cereale din fermele noastre proprii in care respectam cu strictete toate normele europene legislative de siguranta si sustenabilitate, asigura noii retete Supreme Chicken Tenders valoare nutritiva superioara, textura frageda si un gust savuros. Ne dorim sa continuam sa dezvoltam impreuna si in viitor, cu aceeasi responsabilitate si dedicare, noi retete din carne de pui savuroase, sigure, pe gustul romanilor”, a adaugat Tulia Casvean, director de comunicare si PR Transavia.

 

Noile Supreme Chicken Tenders sunt disponibile in toate restaurantele McDonald’s din tara, inclusiv la McDrive sau prin McDelivery, incepand cu data de 25 iunie 2021. O portie de Supreme Chicken Tenders este formata din trei bucati generoase de carne de pui, iar consumatorii pot comanda o portie sau o pot include intr-un meniu, alaturi de o bautura racoritoare la alegere si de cartofi prajiti.Poti fi interesat si de