McDonald’s deschide 8 noi restaurante si lanseaza 8 noi sandvisuri

McDonald’s deschide 8 noi restaurante si lanseaza 8 noi sandvisuri


McDonald’s are planuri ambitioase in 2020. Premier Restaurants Romania, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe piata locala, va investi 80 de milioane de lei in dezvoltarea business-ului in acest an.

Lantul de restaurante va deschide opt restaurante noi in tara si va crea peste 500 de noi locuri de munca. In ultimul an, McDonald’s a intrat in orase ca Slatina, Alba Iulia sau Satu Mare, iar pentru 2020 ambitiile cresc.

 

„Am avut un an foarte bun in care ne-am consolidat pozitia de lider pe segmentul restaurantelor cu servire rapida si am ajuns in comunitati in care ne doream sa fim prezenti de mult timp, precum Slatina, Alba Iulia si Satu Mare. Pentru anul acesta, planurile sunt mai ambitioase. Ne concentram eforturile in dezvoltarea de noi restaurante, introducerea sistemului Experience of the Future in cele deja existente si consolidarea echipei, planuri pentru care crestem investitia”, a declarat Daniel Boaje, director general al Premier Restaurants Romania.

 

Am putea regasi anul acesta din nou McMicii in meniu, dar si sandvisurile cu carnaciori oltenesti.

 

Compania continua programul „Porti deschise la McDonald’s” in care invita consumatorii din intreaga tara sa intre in bucatariile restaurantelor McDonald’s si sa asiste alaturi de angajati la verificarea si pregatirea produselor lor preferate. Prin acest program, McDonald’s isi doreste sa comunice cat mai transparent toate informatiile despre ingredientele pe care le foloseste si standardele de calitate si siguranta alimentara pe care le respecta.

 

Pentru a participa la turul bucatariei McDonald’s, consumatorii pot solicita o programare in restaurant. Vizitele se vor desfasura numai cu programare in prealabil, in toate restaurantele din Bucuresti si din tara, in anumite intervale orare.

 

Se va implementa sistemul Experience of the Future, care le permite clientilor sa comande mancarea la chioscuri dedicate. Acolo isi pot personaliza comanda, plati cu cardul sau cu cash la casa. Se poate opta si pentru mancare la pachet sau servire la masa. Ce ne intereseaza pe noi e promisiunea ca McDonald’s va lansa 8 noi sandvisuri in restaurantele din Romania in acest an. Primul produs nou apare prin martie. Noile serii de produse vor include si deserturi si bauturi. Premier Restaurants aminteste si ca produsele locale ocupa un procent de 40% din productia companiei, care colaboreaza cu furnizori autohtoni, precum fabrica de paine Titan, Toneli sau Albalact.

 

McDonald’s a ajuns la 84 de locatii in 2019, in 26 de orase din tara.Poti fi interesat si de