Mauriziaro Meat, un business puternic dezvoltat de Pini in Romania
Joi, 31 August 2017
Joi, 31 August 2017
Grupul Pini a fost fondat si este detinut de o familie italiana cu acelasi nume, care a lucrat in industria carnii de generatii. De la un mic abator in nordul Italiei, familia Pini a dezvoltat un business puternic la nivel global pe sectorul carnii de porc, astazi avand birouri in Japonia, China, SUA, Italia si in Romania.
Avem o distributie proprie la nivel national de peste 100 de clienti, cu o baza logistica formata din 15 camioane, suntem unul dintre cei mai mari distribuitori din acest sector de activitate. Printre clientii nostri se numara marii producatori din domeniul procesarii carnii, dar si distribuitori locali de produse alimentare, a declarat, intr-un interviu pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Maurizia Pini, directorul general Mauriziaro Meat.
Recent, Mauriziaro Meat a inaugrat recent un depozit frigorific cu o suprafata totala de 971 de mp si permite incarcarea/ descarcarea simultan a 4 camioane de marfa. Spatiul este dotat, de asemenea, cu sala de receptie marfa de 408,16 mp, o camera de refrigerare de 61,71 mp, un depozit de navete de 49,35 mp si spatii administrative (sala de mese, vestiare, birouri etc.).
Despre felul in care s-a dezvoltat afacerea pe pamant romanesc, dar si despre perspectivele companiei puteti citi in interviul publicat in editia 54 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...