Malina devine Partener Expo al CARNEXPO Grill 2022

Malina, business fondat in 1996 de familia Nica la Caracal, devine Partener Expo in cadrul CARNEXPO Grill 2022, cel mai important eveniment gastronomic anului, ce se va desfasura in zilele de 5 si 6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.

Brandul Malina se diferentiaza prin produse nutritive si gustoase dedicate consumatorilor de carne si produse din carne, servicii dedicate, intuitive, cu valoare-adaugata, pentru clienti si parteneri. Cu o productie certificata de 60 tone zilnic, cu peste 400 de angajati si un portofoliu de peste 170 de preparate din carne, Malina ofera zilnic produse nutritive si calitative.

 

La CARNEXPO Grill 2022, compania va promova cele mai apreciate produse Malina si va anunta inovatiile ce vor fi lansate in perioada urmatoare.

 

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

 

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

 

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

 

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.



Poti fi interesat si de