METRO continua investitiile in Romania si creeaza peste 200 de noi locuri de munca

METRO continua investitiile in Romania si creeaza peste 200 de noi locuri de munca


METRO, liderul comertului cu ridicata in Romania de peste 25 de ani, cauta permanent sa ofere cele mai bune solutii pentru crearea de conditii optime de munca angajatilor sai, venind constant cu solutii care sa raspunda nevoilor fiecarui membru din cadrul echipei METRO Romania.

Anul acesta, data de 1 august vine cu o crestere de 50% pentru tichetele de masa, valoarea acestora urmand sa fie de 30 lei, valoarea cea maxima reglementata de autoritati. Ca Angajator de Top, METRO este atent la tot ce se petrece in viata economica, la nivelul inflatiei si reuseste intotdeauna sa identifice modalitatile si actiunile potrivite pentru a depasi orice provocari, fiind in permanenta colaborare cu partenerii de dialog social, Sindicatul National Solidaritatea.

 

Venitul mediu lunar pentru un lucrator polivalent (Consilier de Vanzari Senior) la METRO va fi de 5.300 Ron brut (aproximativ 3.300 Ron net) de la 1 august, pozitie pentru care METRO are deschise peste 100 posturi. Aceasta suma, care reprezinta venitul unui lucrator, include salariul, tichete de masa, bonus de vacanta, cupoane anuale de Paste si de Craciun, bonus trimestrial de performanta, spor de 50% pentru 5 zile lucrate in tura de noapte, precum si alte tipuri de bonusuri si sporuri conform Contractului Colectiv de Munca si a politicilor de compensatii si beneficii.

 

Pe langa aceste beneficii, METRO deruleaza in fiecare an, atat programe de dezvoltare a competentelor de leadership, a abilitatilor de vanzare si orientare catre clienti, cat si a competentelor functionale. Grija permanenta pentru siguranta oamenilor si continuitatea business-ului au determinat revizuirea salariala si a sistemului de bonus trimestrial, implementarea programului de asistenta pentru angajati – „Conteaza pe noi!”, acordarea bonusurilor de Craciun si de Paste si pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie.

 

„Imbunatatirea constanta a pachetului salarial total oferit, reconfirma angajamentul METRO Romania de a-si sustine echipa cu pachete competitive de compensatii si beneficii pe piata muncii. Cu majorarea salariilor, a sporurilor, tichetelor si a schemei de bonusare avem o crestere de 15% fata de anul trecut, reprezentand in acelasi timp o recunoastere a eforturilor depuse an de an pentru atingerea obiectivelor.” - a declarat Rodica RAPCEA, Director Resurse Umane METRO Romania.

 

Printre beneficiile extra de care poate dispune un lucrator comercial din cadrul echipei METRO Romania se numara: tichete de masa si prima de vacanta; asigurare medicala privata; bonusuri de performanta; zile suplimentare de concediu pentru diverse ocazii; acces la consiliere psihologica, financiara si juridica pentru angajat si familia sa; prime de Sarbatori si pentru diferite ocazii (casatorie, nastere copil, deces); bonus de recomandare; reduceri la abonamente medicale si sportive; bonus de fidelitate.

 

METRO Romania isi consolideaza astfel pozitia de lider in randul angajatorilor din sectorul comertului cu ridicata si in primavara acestui an, fiind recunoscut ca Angajator de Top, certificare internationala acordata de catre institutul independent Top Employers din Olanda.Poti fi interesat si de