METRO Cash & Carry a deschis al treilea magazin LaDoiPasi EXTRA

METRO Cash & Carry a deschis al treilea magazin LaDoiPasi EXTRA


Franciza de retail LaDoiPasi, controlata de Metro Cash & Carry Romania, anunta deschiderea celui de-al treilea magazin LaDoiPasi EXTRA, in sectorul 5 al Capitalei.

Parte dintr-un nou concept comercial dedicat zonelor urbane si peri-urbane, LaDoiPasi EXTRA 3 este un magazin modern, de proximitate, care vine in intampinarea clientilor sai cu produse si servicii adaptate nevoilor lor din fiecare moment al zilei.

 

“Pe langa o gama variata de produse si solutii: de la fructe, legume si carne mereu proaspete, Food To Go, Ready Meal, Bakery & Coffee Corner care se regasesc in toate magazinele LaDoiPasi EXTRA, in acest nou magazin aducem experinta de cumparare la un nou nivel prin introducerea a trei noi solutii: o selectie de supe reconfortante si consistente, perfecte pentru orice vreme, trei tipuri de pizza delicioase care, felie cu felie te incarca de energie si nu in ultimul rand bauturile slushy, cu trei arome diferite, perfecte pentru a satisface gusturile tuturor”, au anuntat operatorii francizei.

 

Magazinele LaDoiPasi EXTRA ofera o experienta de cumparare autentica si personalizata, adaptata comunitatilor in care se afla.

 

Noul concept comercial a fost lansat la jumatatea anului trecut, cu un magazin in Popesti Leordeni. A urmat a doua unitate LaDoiPasi EXTRA, in noiembrie 2022, situata in comuna Dobroesti.

 

Franciza de retail LaDoiPasi a fost infiintata de Metro Cash & Carry in urma cu mai bine de 10 ani si are in portofoliu peste 1.900 de magazine.Poti fi interesat si de