Luna Solai isi prezinta gama de uleiuri presate la rece la CARNEXPO Grill 2021

Luna Solai isi prezinta gama de uleiuri presate la rece la CARNEXPO Grill 2021


Luna Solai, producator de uleiuri sanatoase, presate la rece, din Transilvania, devine sponsor al evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club.

Uleiurile Luna Solai sunt produse exclusiv din seminte romanesti, iar patru dintre ele au primit in 2014 recunoastere din partea Institutului pentru Calitate si Gust din Bruxelles.

 

Tot din anul 2014, firma Taf Presoil, care detine brandul Luna Solai, devine Furnizor al Casei Regale, ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor. Incepand din anul 2015 patrunde pe piata BIO, certificata ecologic, mai intai cu uleiul de floarea soarelui, acum avand deja in oferta 4 sortimente BIO (floarea soarelui, in, rapita, nuca, canepa).

 

In 2020, Luna Solai a inregistrat afaceri cu 25% mai mari, datorita cresterii cererii pentru produse sanatoase din partea clientilor. Anul acesta, compania investeste peste 100.000 de euro in dezvoltarea si modernizarea fabricii.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de