Londonezii sunt fascinati de mititeii romanesti

Londonezii sunt fascinati de mititeii romanesti


Londonezii sunt fascinati de mititei si adora specialitatile traditionale afumate a declarat pentru INDUSTRIA CARNII.RO directorul primei fabrici de mezeluri din Londra cu specific romanesc, George Betianu.

betianuLondonezii sunt fascinati de mititei si adora specialitatile traditionale afumate a declarat pentru INDUSTRIA CARNII.RO directorul primei fabrici de mezeluri din Londra cu specific romanesc, George Betianu.
Cu toate ca britanicii, in general, sunt foarte deschisi si asimileaza usor provocarile gastronomice, in ceea ce priveste specialitatile din carne sunt destul de sensibili, chiar reticenti la produsele externe. Scandalul carnii de cal nu a facut decat sa accentueze aceasta sensibilitate. Pentru a nu fi afectati de acest lucru, toate produsele Maestro au in compozitie 100% carne britanica. Acest aspect si faptul ca astfel sustinem fermierii locali, ne-au deshis si piata locala, iar feedback-ul pe care l-am primit atat in perioada de cercetare pre-lansare cat si dupa lansare a fost unul exceptional. Putem spune ca londonezii sunt fascinati de mititei, carnatii romanesti si adora specialitatile afumate. In momentul de fata producem zilnic 4 tone de specialitati din carne. a marturisit George Betianu, Manager General Maestro.

Puteti citi intreaga poveste de succes a omului de afaceri, George Betianu, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru INDUSTRIA CARNII.RO. Solicitati un exemplar al editiei cu numarul 34 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la numarul de telefon 021.450.50.64, prin departamentul nostru de vanzari.



Poti fi interesat si de