Lidl isi extinde reteaua din Romania cu trei noi magazine in luna septembrie

Lidl isi extinde reteaua din Romania cu trei noi magazine in luna septembrie


Lidl continua investitiile pe plan local prin deschiderea a trei noi magazine in: Bucuresti, pe data de 16 septembrie, Sibiu, pe data de 23 septembrie si in Rasnov, pe data de 30 septembrie.

Noul magazin Lidl din Bucuresti, situat in Sectorul 5 pe str. Toporasi nr.6A, are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si dispune de 129 locuri de parcare. Magazinul din Sibiu, situat pe str. Theodor Mihali, nr. 3-5, are o suprafata de vanzare de peste 1.400 m² si dispune de 83 locuri de parcare. Magazinul Lidl care va fi inaugurat in Rasnov se afla pe str. Brasovului nr. 11, are o suprafata de vanzare de peste 1.400 m² si dispune de 143 locuri de parcare. Orarul de functionare al magazinelor va fi de luni pana sambata intre 07:00 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00. Odata cu inaugurarea acestor trei magazine, s-au creat 86 de noi locuri de munca.

 

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, noile magazine Lidl din Bucuresti, Sibiu si Rasnov dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta si sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de climatizare.

 

Inaugurarea celor trei magazine Lidl din Bucuresti, Sibiu si Rasnov continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila. In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

 



Poti fi interesat si de