Lidl inaugureaza doua magazine: unul in Bacau si unul in Dej

Lidl inaugureaza doua magazine: unul in Bacau si unul in Dej


Lidl Romania continua investitiile pe plan local prin inaugurarea a doua magazine noi pe data de 14 octombrie: unul in orasul Bacau si celalalt in orasul Dej, judetul Cluj. Ambele unitati dispun de cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Bacau se afla pe Calea Romanului, Nr. 2, iar cel din localitatea Dej este situat pe Strada Crangului, Nr. 23 A. Fiecare dintre cele doua unitati are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Bacau dispune de 140 de locuri de parcare, in timp ce magazinul Lidl din Dej are aproximativ 120 de locuri de parcare. In plus, cele doua magazine dispun de cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta cate doua masini simultan. Odata cu deschiderea celor doua magazine Lidl, au fost create peste 35 de noi locuri de munca.

 

Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel incat sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, dar si sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai buna. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor ?i in conformitate cu normele de protectie a mediului, noile magazine Lidl din Bacau si Dej dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta, sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de climatizare, ori statia de incarcare pentru automobile electrice.

 

Pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandarilor oficiale ale autoritatilor, Lidl face o serie de recomandari pentru clienti, publicate atat online, cat si in incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandari se numara plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor si legumelor pe care doresc sa le cumpere si pastrarea distantei recomandate fata de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clientii care stau la rand sa pastreze distanta recomandata fata de cei din jurul lor, si in noile magazine din Bacau si Dej se gasesc indicatoare pe podea in zona caselor de marcat. In acelasi timp, Lidl face apel la solidaritatea clientilor pentru a respecta la randul lor atat recomandarile autoritatilor, cat si masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.Poti fi interesat si de