Lidl inaugureaza doua magazine, in Bucuresti si Prahova

Lidl inaugureaza doua magazine, in Bucuresti si Prahova


Lidl Romania inaugureaza pe 23 iunie doua magazine, unul in Bucuresti si unul in Bucov, judetul Prahova. Odata cu deschiderea acestor doua magazine s-au creat peste 40 de noi locuri de munca.

Noul magazin Lidl din Bucuresti se afla pe Strada Intrarea Godeni, Nr. 6-8, iar cel din Bucov este situat pe Strada Tineretului, Nr. 2. Fiecare dintre cele doua unitati are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Bucuresti dispune de peste 95 locuri de parcare, in timp ce magazinul Lidl din Bucov are peste 130 de locuri de parcare. Odata cu inaugurarea celor doua magazine Lidl, au fost create peste 40 de noi locuri de munca.

 

Orarul de functionare al unitatii din Bucuresti va fi urmatorul: intre 7:00 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00. In Bucov, magazinul Lidl va functiona intre 7:00 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 07:30 si 21:00.

 

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, noile magazine Lidl din Bucuresti si Bucov dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta si sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de climatizare.Poti fi interesat si de