Lidl extinde colecta de alimente pentru refugiati in 84 de magazine

Lidl extinde colecta de alimente pentru refugiati in 84 de magazine


Lidl Romania, in parteneriat cu Reteaua Nationala a Bancilor pentru Alimente din Romania, extinde numarul de magazine si localitati in care organizeaza colecta de alimente pentru refugiati.

Incepand cu 8 martie, colecta are loc in 84 de magazine Lidl, din 32 de localitati.

 

Produsele alimentare si de igiena donate de catre clienti sunt distribuite de catre reteaua nationala de Banci pentru Alimente din Romania organizatiilor ce au ca beneficiari persoanele refugiate. Acestea se adauga produselor alimentare si nealimentare donate deja direct de catre Lidl Romania. 

 

Toti cei care doresc sa se implice pot dona in continuare alimente neperisabile si produse de igiena in cutiile special amenajate la iesirea din magazinele Lidl. Produsele care pot fi donate sunt semnalizate la raft. Bancile pentru Alimente vor continua sa distribuie toate produsele catre organizatii nonguvernamentale care au ca beneficiari persoane refugiate.

 

Lista magazinelor Lidl in care are loc colecta: Brasov, Bistrita, Timisoara, Oradea, Salonta, Marghita, Zalau, Bucuresti, Baia Mare, Baia Sprie, Borsa, Botosani, Braila, Campulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Constanta, Falticeni, Galati, Gura Humorului, Husi, Iasi, Lunca Cetatuii, Negresti Oas, Otopeni, Radauti, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Siret, Suceava, Tulcea, Vaslui, Voluntari.Poti fi interesat si de