Lidl a mai deschis doua magazine eficiente energetic

Lidl a mai deschis doua magazine eficiente energetic


Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a doua noi magazine: unul in Navodari, judetul Constanta, si celalalt in Mosnita Noua, judetul Timis.

In ambele unitati se vor aplica masurile impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer in reteaua din Romania. Lidl le recomanda clientilor sa respecte, in acelasi timp, masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.

 

Noul magazin Lidl din Navodari este situat pe Str. D10, Nr. 1, iar cel din localitatea Mosnita Noua se afla pe Str. Stefana, Nr. 1. Odata cu deschiderea celor doua magazine Lidl, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de munca in fiecare dintre cele doua orase. Fiecare dintre cele doua unitati are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si aproximativ 120 de locuri de parcare. In parcarile celor doua magazine se va afla cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi incarcate doua masini simultan. In plus, majoritatea locurilor din parcarea magazinului din Navodari sunt echipate cu parasolare.

Noile magazine Lidl sunt eficiente din punct de vedere energetic

Noile magazine Lidl din Navodari si Mosnita Noua dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta, sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de ventilatie, ori statia de incarcare pentru automobile electrice.

 

In plus, magazinul din Navodari dispune de un acoperis verde cu o suprafata de peste 1.600 m2, fiind cel de-al zecelea astfel de magazin din portofoliul Lidl din Romania. Acoperisul verde ofera o multitudine de beneficii ce tin de protectia mediului inconjurator. Acesta contribuie in primul rand la eficienta energetica a cladirii, prin mentinerea unei temperaturi constante pe parcursul intregului an. In acelasi timp, vegetatia amplasata pe acoperis are rolul de a filtra in mod natural apa pluviala, datorita multiplelor straturi componente, si de a reduce in acelasi timp cantitatea de apa deversata in sistemele de canalizare.Poti fi interesat si de