Lidl Romania inaugureaza doua magazine: unul in Bistrita si unul in Brad

Lidl Romania inaugureaza doua magazine: unul in Bistrita si unul in Brad


Lidl Romania continua investitiile pe plan local prin inaugurarea a doua magazine noi pe data de 26 august: unul in orasul Bistrita si celalalt in orasul Brad, judetul Hunedoara. Ambele unitati dispun de cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Bistrita se afla pe Strada Andrei Muresanu, Nr. 9, iar cel din localitatea Brad este situat pe Strada Avram Iancu, Nr. 2. Noua unitate Lidl din Bistrita are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si peste 130 de locuri de parcare, in timp ce magazinul Lidl din Brad dispune de o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m² si peste 70 locuri de parcare. In plus, cele doua magazine dispun de cate o statie de incarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta cate doua masini simultan.

 

Orarul de functionare al unitatii din Bistrita va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00. In Brad, magazinul Lidl va functiona intre 7:30 si 21:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 08:00 si 19:00.

 

Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel incat sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, dar si sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai buna. Astfel, magazinul Lidl din orasul Brad, de pe Strada Avram Iancu, Nr. 2, inlocuieste o unitate situata la aceeasi adresa, care a fost inchisa pe data de 10 ianuarie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei in ceea ce priveste sustenabilitatea si experienta pentru clienti. In plus, noua unitate din Brad este construita dupa un concept inedit, adaptat zonelor urbane aglomerate. Astfel, parterul este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spatiului comercial, unde accesul clientilor se va face cu ajutorul liftului si al trotuarului rulant.

 

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, noile magazine Lidl din Bistrita si Brad dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta, sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de climatizare, ori statia de incarcare pentru automobile electrice.

 

Pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandarilor oficiale ale autoritatilor, Lidl face o serie de recomandari pentru clienti, publicate atat online, cat si in incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandari se numara plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor si legumelor pe care doresc sa le cumpere si pastrarea distantei recomandate fata de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clientii care stau la rand sa pastreze distanta recomandata fata de cei din jurul lor, si in noile magazine din Bistrita si Brad se gasesc indicatoare pe podea in zona caselor de marcat. In acelasi timp, Lidl face apel la solidaritatea clientilor pentru a respecta la randul lor atat recomandarile autoritatilor, cat si masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.

 

Inaugurarea magazinelor Lidl din Bistrita si Brad continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse la cel mai bun raport calitate - pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila. In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.Poti fi interesat si de