Lantul de restaurante Hercule estimeaza incasari de 2 milioane euro pentru 2022

Lantul de restaurante Hercule estimeaza incasari de 2 milioane euro pentru 2022


Lantul de restaurante Hercule, fondat de omul de afaceri Stefan Mandachi, a avut incasari de 1.2 milioane euro in 2021 si incepe expansiunea in tara, avand in plan sa deschida cel putin opt noi restaurante pana la finalul anului.

Pentru 2022, lantul de restaurante de tip fast food estimeaza incasari de 2 milioane euro si un numar de aproximativ 200.000 de consumatori care vor cumpara preparatele Hercule, in crestere fata de anul 2021.

 

„2022 va fi anul Hercule! Cifrele de anul trecut ne arata o crestere la nivelul vanzarilor, trendul fiind unul ascendent. Ne dorim sa satisfacem cerintele clientilor nostri si tocmai din acest motiv avem in plan sa ne extindem in toata Romania si sa deschidem cel putin opt noi restaurante anul acesta. Avand in vedere estimarile noastre de business si planurile pe termen scurt, in anul 2024 vom ajunge la 20 de restaurante Hercule in toata tara”, a spus Stefan Mandachi, fondatorul Hercule.

 

In prezent, lantul de restaurante Hercule are in total trei locatii deschise, in Bacau, Ploiesti si Vaslui, si numara aproximativ 40 de angajati. Dintre cele trei restaurante, doua sunt in sistem de franciza.

 

Materia prima folosita pentru prepararea tuturor produselor Hercule este atent selectionata, carnea provenind de la producatori romani. Sosurile sunt facute dupa retete traditionale din Grecia, iar muraturile sunt murate in saramura din Bucovina.

 

Stefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a fondat si lantul de restaurante Spartan, a mai declarat ca obiectivul Hercule pentru urmatorii trei ani este sa ajunga la un milion de preparate vandute in Romania: „Ne dorim sa crestem, ne dorim sa fim prezenti in fiecare colt al tarii, iar obiectivul nostru clar este sa ajungem la un milion de preparate vandute pana in 2024”.

 

Lantul de restaurante Hercule cauta parteneri francizati, alaturi de care sa continue dezvoltarea afacerii pe plan local. Taxa de franciza pentru deschiderea unui nou restaurant sub brandul Hercule este de 7.500 de euro, iar amortizarea investitiei initiale se face intre 18 si 24 luni de la deschidere.

 

Lantul de restaurante Hercule a fost fondat in anul 2015 si numara trei restaurante, dintre care unul este restaurant propriu si doua sunt in sistem de franciza. Orasele in care brandul Hercule este prezent sunt: Bacau, Ploiesti si Vaslui.

 

Lantul de restaurante Hercule face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, impreuna cu lantul de restaurante Spartan, Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center si francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus si www.francizelacheie.ro.



Poti fi interesat si de