Kovács Zoltán, director general Benedek: “Acoperirea industriei HoReCa este prioritatea principala in 2023”

Kovács Zoltán, director general Benedek: “Acoperirea industriei HoReCa este prioritatea principala in 2023”


Specialitatile create in Secuime i-au adus producatorului Benedek vanzari de aproape 20 milioane de euro in 2022, in crestere cu 29% fata de anul anterior.

Cu o majorare similara si in cazul cifrei de afaceri, valoarea business-ului a ajuns la 24 de milioane de euro, evolutie pe care Kovács Zoltán, directorul general al Benedek (Arterimpex), o pune pe seama calitatii produselor si serviciilor oferite.

 

“Am incheiat anul 2022 cu succes, avand o crestere a cifrei de afaceri de 34%, in urma careia am ajuns la valoarea de peste 24 milioane de euro. Pe partea de vanzari, am realizat o crestere de 35%, ajungand la cifra de cca. 17 milioane de euro, in timp ce vanzarile  magazinelor de prezentare au crescut cu 21% (echivalentul a peste 7 milioane de euro). Putem pune aceasta evolutie valorica si pe seama inflatiei care s-a resimtit foarte accelerat in a doua parte a anului trecut”, a declarat Kovács Zoltán.

 

benedek2

 

Strategia companiei pentru anul 2023 consta in dezvoltarea retelei proprii de distributie in doua judete noi si cresterea numarului de clienti din domeniul HoReCa, cu accent pe salile de evenimente de pe intreg teritoriul Romaniei.

 

In anul 2022, investitiile au ajuns la valoarea de 1,3 milioane de euro, iar pentru anul 2023 Benedek are noi investitii programate, care au ca obiectiv achizitionarea de utilaje, terenuri si dezvoltarea serviciilor de marketing.

 

Arterimpex a incheiat anul 2022 cu peste 400 de angajati, livrand produse catre circa 2.500 de parteneri comerciali si avand 22 magazine de prezentare proprii. Produsele Bendek pot fi regasite in magazinele Kaufland, Profi si Góbé din Transilvania, fiind exportate in cantitati semnificative si in tari precum Ungaria, Italia si Germania.

 

benedek 4

 

Interviul complet despre dezvoltarea companiei Arterimpex se regaseste in editia nr. 87 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de