Kosarom, investitie de 60 milioane euro in calitatea productiei si procesarii carnii
Joi, 14 Iulie 2016
Joi, 14 Iulie 2016
Grupul de firme Kosarom integreaza in propria structura productia de carne, prelucrarea si comercializarea produselor, verigi de baza ale unui complex economic agroalimentar modern, fiecare dintre ele organizate si administrate corespunzator principiilor si managementului performant.
Volumul total al investitiilor realizate in cadrul Grupului Kosarom, in perioada 2005 2014, s-a ridicat la 60 de milioane euro. Grupul inregistreaza un ritm de activitate constant si sustinut, oferind clientilor produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Mereu in actualitate, compania s-a concentrat asupra unor noi produse si a modernizarii procesului de fabricatie cu tehnologii de ultima ora, investitii care asigura imbogatirea si diversificarea gamei de produse Kosarom, adaptarea structurii sortimentale la gusturile si preferintele consumatorilor. Printre produsele cele mai vandute la nivelul anului 2015 se numara: pasta de mici, crenvurstii de pui, toba, muschiul file, cabanosul si salamul Victoria.
Materialul complet il puteti gasi in numarul 47 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...