Kemper si Reinert isi unesc fortele si creeaza o noua companie

Kemper si Reinert isi unesc fortele si creeaza o noua companie


Companiile de familie Kemper si Reinert isi unesc fortele intr-o fuziune ce va functiona sub numele de TFB - „The Family Butchers”. Aceasta fuziune va duce la crearea celei de-a doua cea mai mare companie de prelucrare a carnii din Germania, cu o cifra de afaceri anuala de peste 700 de milioane de euro.

Proprietarii, familiile Reinert si Kühnl, vor detine fiecare cate o cota de 50% din actiunile companiei nou fondate, pe care Dr. Ing. Wolfgang Kühnl si Hans-Ewald Reinert o vor administra in calitate de parteneri. Fuziunea va fi finalizata la sfarsitul anului, dupa obtinerea tuturor aprobarilor necesare din partea autoritatilor responsabile cu supravegherea concurentei. "The Family Butchers" va oferi clientilor sai o gama variata de produse, pornind de la categoria economic pana la produse de marca premium, avand la baza expertiza Kemper, din perspectiva specialistului in eticheta privata, si experienta Reinert, in calitate de producator de marca nationala. Noua companie va avea in componenta sa noua fabrici de productie si 2.600 de angajati.

 

"Suntem determinati sa gasim raspunsuri la provocarile din industria carnii si a preparatelor din carne. Fuziunea noastra creeaza o companie puternica, cu competitivitate durabila. Suntem astfel pregatiti pentru cerintele viitorului", explica Hans-Ewald Reinert motivatia din spatele fuziunii.

 

"Ramanem o companie detinuta de o familie cu orientare clara, pe termen lung si o valoare orientata spre incredere. Suntem constienti de responsbilitatea noastra privind dezvoltarea unei afaceri sustenabile si siguranta angajatilor si clientilor nostri", adauga dr. Wolfgang Kühnl.

 

Noua companie isi propune sa aiba un rol proeminent in industrie ca lider in materie de costuri si inovatie si se considera a fi un catalizator in procesul de schimbare din industria carnii si a preparatelor din carne.Poti fi interesat si de