Kaufland mai deschide un magazin in Botosani. Reteaua ajunge la 133 de unitati

Kaufland mai deschide un magazin in Botosani. Reteaua ajunge la 133 de unitati


Kaufland Romania isi extinde reteaua in nordul tarii cu un nou hipermarket, deschis in orasul Botosani si ajunge astfel la o retea de 133 de magazine la nivel national.

Prin aceasta deschidere, compania creeaza aproximativ 90 de locuri de munca noi si contribuie astfel la dezvoltarea economica a comunitatii locale, esentiala in aceasta perioada.

 

Acesta este cel de-al doilea magazin din Botosani si este situat in Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 193, cu acces atat din Bd-ul Mihai Eminescu, cat si din Calea Nationala.

 

Cu ocazia deschiderii, clientii sunt asteptati cu promotii speciale si reduceri de preturi la produse alimentare si nealimentare.

 

Magazinul are o suprafata de vanzare de peste 3300 metri patrati, care se inscrie intr-una totala de peste 5300 metri patrati, ce ofera o parcare extinsa de 250 de locuri (din care 10 pentru persoane cu dizabilitati, 6 pentru parinti si 12 rastele pentru biciclete).

 

Programul de functionare va fi unul special, extins cu o ora, in intervalul 6 august – 15 septembrie, astfel: de luni pana sambata intre orele 07.00-22.00, iar duminica de la 08.00 pana la 19.00, urmand ca ulterior, dupa 15 septembrie, programul sa fie de la 07.30 la 21.00 (luni-sambata), respectiv de la 08.00 la 18.00 duminica.

 

Clientii beneficiaza de un sortiment diversificat de produse alimentare si non-alimentare, la preturi avantajoase, magazinul fiind dotat cu raioane precum: legume-fructe, vitrina cu servire asistata ce include si un raion de peste proaspat, brutarie, produse congelate, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie.

 

In exteriorul magazinului se afla si un punct Grill, unde clientii pot gasi preparate gustoase, gata preparate, cu un meniu ce include si sortiment de pui.

 

In galeria comerciala a magazinului, clientii au acces si la o zona de Food Court cu mancaruri traditionale si dulciuri, farmacie si punct de schimb valutar.

 

Magazinul este dotat cu 8 case de marcat standard si alte 4 express tip self-service, pentru clientii care isi doresc sa eficientizeze timpul petrecut pentru achitarea cumparaturilor.

 

Din grija pentru mediul inconjurator si in linie cu directiile de sustenabilitate ale Kaufland Romania, magazinul ofera in cadrul parcarii si un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru), iar clientii care recicleaza astfel vor primi o suma de bani sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin. De asemenea, in parcarea magazinului este amplasata si o statie de incarcare e-charge pentru masinile electrice, in regim de alimentare Fast Charge 50kW si Normala 22 kW.

 

Magazinul deschis este complet sigur si respecta toate masurile sporite de protectie si preventie aplicate in reteaua Kaufland:

  • Toate suprafetele de contact si obiectele des utilizate de clienti si angajati, toaletele si spatiile comune sunt dezinfectate frecvent;
  • Magazinul este dotat cu statii cu dezinfectant de maini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protectie din plexiglas;
  • Angajatii de la casele de marcat, dar si cei de la raioanele Legume-Fructe si de la vitrina cu servire asistata au masti de protectie si, dupa caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indica distanta de siguranta de minim 2 metri;
  • Toti angajatii cunosc masurile de preventie si au la dispozitie o linie telefonica speciala pentru informare corecta si completa;
  • In magazin sunt difuzate si afisate mesaje de informare si reamintire a importantei respectarii masurilor de preventie;Poti fi interesat si de