Kaufland deschide un nou magazin in Bucuresti


Kaufland a inaugurat azi un nou magazin in sectorul 4 al Capitalei. Astfel, compania ajunge la o retea de 148 de magazine in Romania, dintre care 18 sunt in Bucuresti.

Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creeaza 100 de locuri de munca noi.

 

Situat pe Strada Turnu Magurele, nr. 70-90, Sector 4, hipermarketul se intinde pe o suprafata totala de peste 17.000 metri patrati, cu un spatiu de vanzare de 3.900 metri patrati.

 

Kaufland continua implementarea noului concept de spatiu verde pentru sol si acoperis. Astfel, noul magazin va avea o suprafata de peste 3.600 mp de spatiu verde la sol, pe care s-au plantat 29 de arbori, si 1.700 mp de acoperis verde, cu 30 de arbusti de talie medie.

 

Programul de lucru va incepe de la 7:30 si pana la 22:00, de luni pana sambata, si de la 8:00 si pana la 20:00 duminica.

 

Clientii vor gasi in noul Kaufland 11 case de marcat standard si 6 case de marcat expres, care asigura un timp redus de asteptare la cumparaturi. Magazinul este prevazut cu un raion cu peste proaspat, raion de legume si fructe, vitrina cu servire asistata cu o lungime de 22 metri, pentru o varietate mare de produse proaspete, pe langa brutarie, raion de produse congelate, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. In exterior, la punctul Grill, clientii sunt asteptati cu o sortimentatie bogata de mici, cabanosi, cartofi prajiti, ceafa de porc, pui la rotisor, pulpe de pui, thuringer, crispy si nuggets de pui.

 

Galeria comerciala pune la dispozitia clientilor o varietate de magazine si servicii, precum zona de Food Court, cu pizza si prajituri, un magazin destinat animalelor de companie, precum si o curatatorie de haine, un magazin cu produse naturiste si farmacie si unul care ofera servicii de optica medicala.

 

Noul hipermarket dispune de o parcare generoasa cu 315 de locuri, dintre care 13 sunt destinate persoanelor cu dizabilitati, 9 pentru parinti si 4 locuri cu acces la statiile e-charge de incarcare rapida a masinilor electrice. De asemenea, magazinul pune la dispozitia clientilor si doua rastele pentru biciclete.

 

Tot in parcare, clientii vor gasi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru), iar clientii care recicleaza astfel vor primi o suma de bani sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin.

 

De asemenea, in magazin clientii pot recicla si ambalajele produselor de ingrijire personala sau de curatenie si vor primi in schimb cupoane cu 50% reducere la produse selectionate, conform campaniei lunare. Astfel, la intrarea in magazin, in spatiul special amenajat sub forma unei broscute testoase, clientii pot depune sticle goale din plastic de sampon, balsam, gel de dus, crema de corp, de fata sau de maini, apa de gura sau de sapun lichid, dar si recipiente goale de produse de curatenie, precum detergenti de haine sau de vase, solutii de curatare a bucatariei, baii, pardoselii sau geamurilor.

 

Magazinul integreaza si un punct de colectare a mastilor de unica folosinta, care vor fi ulterior eliminate din mediu si valorificate energetic, in cadrul unui proiect pilot de mediu, initiat de organizatia neguvernamentala „Orasul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland Romania. Vor fi putea fi colectate patru tipuri de masti: mastile de plastic de unica folosinta, mastile FFP2, mastile FFP3 si mastile chirurgicale, daca nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate masti din material textil, confectionate acasa sau alte articole de protectie, deseuri periculoase (ascutite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deseuri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticla sparta.

 Poti fi interesat si de