Kaufland a deschis al treilea magazin in Chisinau

Kaufland a deschis al treilea magazin in Chisinau


Kaufland isi continua investitiile in dezvoltarea retelei din Republica Moldova si inaugureaza cel de-al treilea hipermarket din municipiul Chisinau, fiind al saselea la nivel national.

Noul magazin se afla pe strada Nicolae Testemitanu 3 si genereaza peste 130 de locuri de munca. Suprafata de vanzare va fi de aproximativ 4.500 mp. Parcarea va avea o capacitate de 376 de locuri, dintre care 14 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale si 10 locuri de parcare pentru familiile cu copii. Magazinul va functiona de luni pana duminica, in intervalul orelor 7:00- 23:00.

 

Noul magazin va avea 20 de case de marcat, un raion de legume si fructe, vitrina cu servire asistata, cu o lungime de 46 metri, brutarie, raion de produse congelate, alimente de baza, bauturi, dulciuri, produse nealimentare si drogherie. La punctul Grill, clientii pot savura preparate dintr-un sortiment bogat: mici, ceafa, pui rotisat, nuggets, cartofi pai etc.

 

 „Ne bucuram ca am reusit in timp record sa deschidem pentru locuitorii municipiului Chisinau un nou magazin construit dupa standarde europene de calitate si cel mai nou concept de design Kaufland. De asemenea, continuam sa dezvoltam colaborari de durata cu producatorii si furnizorii din Moldova, pe care ii sustinem nu doar sa ajunga pe raftul magazinelor, dar si sa devina competitivi pe piata internationala”, a mentionat Dona Rapciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

 

De asemenea, magazinul va fi dotat cu o statie de incarcare pentru masinile electrice. Aceasta va putea acomoda simultan 2 masini electrice, doua dintre care se pot alimenta prin metoda Fast Charge.

 

Tot in parcarea magazinului, atat clientii Kaufland, cat si locatarii din apropiere, vor putea beneficia de aparatul de reciclare TOMRA. Aparatul este de tip self-service si poate recicla trei feluri de deseuri: PET-uri (cu volumul de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volumul de pana la 1 litru).

 

Aproximativ 26 de milioane de lei au fost alocati pentru lucrari de infrastructura publica si anume, constructia unei canalizari pluviale, care va rezolva problema cu care se confrunta locuitorii din aceasta regiune de mai multi ani. Totodata, au fost reabilitate strazile Nicolae Testemitanu, Natalia Gheorghiu si au fost amenajate caile pietonale, cu acces din strada Natalia Gheorghiu si strada Nicolae Testemitanu. Acest proiect reconfirma contributia companiei la solutionarea problemelor cu care se confrunta comunitatea.Poti fi interesat si de