Karpaten Meat se extinde. Ajunge la 6.500 de bovine din rasa Angus
Vineri, 24 Martie 2017
Vineri, 24 Martie 2017
Karpaten Meat isi va extinde cele trei ferme din Sibiu, ajungand pana la 6.500 de capete de vita din rasa Angus.
Cererea mare de carne prospata atat pe piata interna, cat si la export i-a determinat pe investitori sa ia aceasta masura, anunta globalmeatnews.com.
Karpaten Meat livreaza carne proaspata de vita rasa Angus in Germania si Elvetia, dar si in cateva magazine Carrefour, in restaurante si in fabricile procesatorilor romani.
Potrivit reprezentantilor companiei, provocarea acestui sector este de a exploata carcasa intreaga de vita si nu doar anumite parti. Daca in 2015 proportia de vanzare catre export si vanzare intern in Romania era 80% catre export si 20% comercializare interna, anul trecut a avut loc o crestere semnificativa a dezvoltarii pietei din Romania, respectiv 60% din total carcase vandute au avut destinatia export si 40% au avut destinatia retail, restaurante si procesatori din Romania, a declarat Samuel Widmer, directorul general al Karpaten Meat Siebenbuergen, una dintre companiile grupului, citat de globalmeatnews.com.
Karpaten Meat este un grup de firme detinut de mai multi investitori germani si elvetieni. Pana in prezent, grupul a investit aproximativ 20 de milioane de euro pe piata din Romania.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...